Keskustelua liikenteestä

<< < (2785/3031) > >>

Miksu:
Äkkiä sen laskee kuinka paljon on mennyt ihan päässä ja kelaa ajotietokoneen ruudulta sen kulutuslukeman... Ja eppäilen suuresti että isä näissä asioissa kusettaisi... Voi olla kyllä sellasta vikaa noissa Fordin ajotietokoneissa, että näyttävät kulutuksen olevan enemmän kuin pitäisi. 1.6 litranen Focus kun vie ajotietokoneen mukaan n. 8l/100km (keskikulutus siis), mutta kun ajotietokoneen range-kohtaan pamahtaa lukema 0km, sillä voikin ajaa vielä n. 10 kilsaa. 

dc10-30:
Isä sitä isä tätä...

tuma:
Quote

Isä sitä isä tätä...

Niinpä. Mikon pitäis jo isältä kysäistä mistä sille täällä hieman vinoillaan.

Tottakai siellä on "varatankki" eli eihän sitä voi ääliöiden takia mitoittaa niin että se loppuu juuri silloin kuin menee nollaan.
Onhan niissä yleensä se neulakin joka kertoo paljonko ainetta on tallella Olen toki kuullut että Volvosta (olikohan S80) oli loppunut aine ennen kuin kilsat ajotietokoneesta. Mutta sillä ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä.

kiikaroija:
Onneksi mulla ei ole mitään tietsikkaa autossa. Kulutuskin on helppo laskea riittävän oikein ja tarkasti, kun aina tankkaa täyteen ja laskee siitä kulutuksen. Tuskin heittää enempää kuin 0.2L/100km yksittäisellä kerralla ja kun ottaa vaikka 3kk pötköissä summalitrat ja kilometrit(esim. vuodenajat suunnilleen), on heitto jo tosi pieni, tarkempaan ei kotikonstein pääse eikä tarvitse päästä. Eikä tarvii välittää jostain jäljellä olevista kilometreistä, kun bensavalo syttyy, ajelen 40-70km ja tankkaan.

Miksu:
Kumma juttu ku kaverin BMW toteaa välitömästi että "Benzino finito, propello stoppo" kun range näyttää 0... No ihan helv**** sama, miettikääpä sitä ku mun omassa autossa ei toimi bensavalo ja pa-mittarin toimintaki o vähä nii ja näi. Pumppaat 60 litran tankkiin 58 litraa ni ei mee ees ylös asti. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page