Keskustelua liikenteestä

<< < (2793/3033) > >>

Pe7e:
Hehe, v*ttu mikä urpo oli äsken liikkeellä. Tuossa joku aika takaperin kun oli puhetta tuosta provosoinnista/provosoitumisesta.

Vanhahkosta valkoisesta mersusta päätellen joku vähän vanhempi pelle ratissa. Lähdin tuota ohittamaan 90km/h vakkarissa, ja olin juuri pääsemässä kohdalle kun tuo idiootti kiihdytti sen verran, että ehti juuri ja juuri eteeni, ja jäi siihen munimaan. Väliä oli ehkä korkeintaan 2m, jonka jälken hieman nostin kaasua. Mitään tarkoitusta sillä ei ollut ohittaa edellä ajavia, koska ajoi samaa vauhtia tai jopa hitaammin kuin muut.

Parasta tässä on se, kun päästiin kameratolpan ohi, tuo pelle vilkutti taustapeiliin, ja ainakin hajusta päätellen laittoi kaasun pohjaan (auto ei kyllä liikkunut mihinkään). Provoako? Oli tai ei, pieni naurun purskahdus pääsi kyllä meikäläisiltä. Sai se vauhtia kelattua ehkä sen satasen, kun joutui 50m päässä lyömään jarrua kun edessä oli toinen auto, ja kun se väisti edestä, näytti tuo keijo jatkavan samaan hitaaseen tahtiin millä ajoi alunperinkin ennen koko episodia.

Ja ei, en lähtenyt tuon speden pelleilyyn mukaan.

kiikaroija:
Mukava "jäynä" ensin ajella kuormurin perässä lähellä kilometrikaupalla 85km/h, sitten tulee ainoa ohituskaista Nuutajärvellä pohjoiseen vt9:llä, muuten on kinttupolkua. Niin eikös siinä 500m ennen ohituskaistaa(ohituskieltoaluetta risteyksen takia), hidastaa vauhtia 70 ja allekin lähes varmaan, niin että kuormuriin jää 200m rako. No eihän siitä kuormurista sitten yhtään autoa ohi päässytkään sillä ohituskaistapätkällä .

Kreeta:
Quote

Opetus muuttui 2011.


Joo tiedän kyllä kun vuosi sen jälkeen itse ajoin mopokortin autokoulussa. Mihis tämä nyt liittyi?

susiluoto:
Quote

Mukava "jäynä" ensin ajella kuormurin perässä lähellä kilometrikaupalla 85km/h, sitten tulee ainoa ohituskaista Nuutajärvellä pohjoiseen vt9:llä, muuten on kinttupolkua. Niin eikös siinä 500m ennen ohituskaistaa(ohituskieltoaluetta risteyksen takia), hidastaa vauhtia 70 ja allekin lähes varmaan, niin että kuormuriin jää 200m rako. No eihän siitä kuormurista sitten yhtään autoa ohi päässytkään sillä ohituskaistapätkällä .Äärettömän pienet ovat ihmisen murheet.

Unzki:
Quote

v*ttu mikä urpo

Quote

vanhempi pelle

Quote

tuo idiootti

Quote

tuo pelle

Quote

tuo keijo

Sinänsä näitä kertomuksia olisi kiva lukea, mutta toi tapasi haukkua se vastapuoli täydelliseksi "idiootiksi pelleksi" vie kaiken panoarvon siltä tekstiltä ja ainakin itselle tulee välittömästi se fiilis, että sinä itse olet se "pelle" kun alentuu tuolle tasolle haukkumaan toista tuntematonta ihmistä yhden, vaikkakin tyhmän, teon perusteella.. Olisi huomattavasti mukavampi lukea kun lukijalle itselle annettaisiin se mahdollisuus "tuomita" törttöilijä oman mielen mukaan

Navigation

Up one level

Next page

Previous page