Keskustelua liikenteestä

<< < (2805/3031) > >>

renaulttI:
Quote

Peltorit menee töissä just ja just, mutta bt-mötikkä korvassa 8h/päivä ei oikein iske. :/ Ja niin, kuka pitää sitä koko ajan korvalla. Mutta sittenkun se täytyy virittää sinne korvalle niin eikös siinä liikenneturvallisuus kärsi?


Ei mulla ainakaan tullut langattoman HF:n päivittäisestä 8-15h käyttämisestä mitään oireita. Peltoreita en ole kyllä kokeillut pitää niin pitkään putkeen päässä, mutta kuvittelisin, että enemmän ne pidemmän päälle hiertää.

kume:
Quote

Ite vaan niin nuorta sukupolvea että tulee tekstareilla jne hoidettua tuo kommunikointipuoli autolla ajaessa.


Kehoitan ymmärtämään vastuun liikenteessä, ja sulkemaan puhelimen aina kun lähdet ajamaan niin ei tarvitse kommunikoida. Tai sitten laitat sen tavarakonttiin ajon ajaksi! Sano Mikko yksikin hyvä syy tai asia, miksi juuri Sinun pitää kommunikoida ajaessa?

oh2dw:
Sellaiset ihmiset, jotka eivät tule hetkeäkään toimeen ilman kännykkää/tabloidia/läppäriä jne, kannattaa ilmoittautua sellaiselle kurssille, joka opettaa olemaan ilman riippuvuuksia; olipa sitten kysymys viinasta, tupakasta, somesta tms. Todellinen vapaus on sitä, ettei ole riippuvainen.

oh2dw:
Lisäksi, jos viestintähimo on hillitön, ellei jopa suoranainen mania, kannattaa huolella tutustua edesmenneen Osmo A. Wiion viestintälakeihin, joista eräs tärkeimpiä on: "Viestintä epäonnistuu aina, paitsi satunnaisesti."

tslowman:
Tiedättekö mikä on nykyisin armeijan cooperin testi? 12 minuuttia ilman kännykkää. Siinä on jo monella tekemistä. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page