Keskustelua liikenteestä

<< < (2813/3033) > >>

hynkel:
Ismo Leikola - Moottoritie on kesken: https://www.youtube.com/watch?v=i3ncYt_VVgc

Miksu:
Quote

On se nykymaailma hankalaksi mennyt kun ei kotiinkaan löydä ilman jotain linnunpelätintä...

No enny meinannu etten osais löytää. (Okei, vaikka JKylän keskustasta tai jostain lähiöstä pois, mihin ei itse ole alunperin ajanut tms.) Vaan se että ois ihan jees tietää koska on kotona...

skoda:
Ihmisellä on yleensä aivot päättelemistä ja laskemista varten.

Pe7e:
Quote

On se nykymaailma hankalaksi mennyt kun ei kotiinkaan löydä ilman jotain linnunpelätintä...

Pakko tarttua tähän nyt kaiken paskanjauhannan keskellä. Onko tuossa jotain outoa, että täytyy kotiin(kin) laittaa navi neuvomaan?

Vaikka Suomela on mikä on (eli huippukuski), niin tartteeko sitä ihan noin paljon vit**illa, viisastella ja jeesustella..? Ihan naurettavaa horinaa muutenkin viimeiset parikymmentä viestiä, ihan kuin jokainen teistä ajaisi pykälälleen "by teh book". Yeah right.

svirkkul:
[provo on]
Ei sillä ole merkitystä puhuuko se rekkapena puhelimeen vai ei kun liikennekäyttäytyminen (varsinkin jakelu- ja sora-autoilla) on yhtä hlvettiä. Menkää muihin töihin jos vtuttaa niin paljon.
[provo off]

http://www.voice.fi/ilmiot/jarkyttava-dokumentti-julkaistiin-youtubessa-tekstailu-liikenteessa-tappaa/1/52630

http://www.voice.fi/ilmiot/tutkimus-vaittaa-kannykkaan-puhuminen-ajaessa-ei-ole-vaarallista/8/52611

Quote

Ihmiset ovat puhuneet ajaessaan puhelimeen jo neljän vuosikymmenen ajan. Yleisen uskomusten mukaan tämä kyseinen ajotapa on hengenvaarallinen, ja aiheuttaa laajalti onnettomuuksia ympäri maailmaa.

Yhdysvaltalaisen yliopiston tutkijat keräsivät matkapuhelinverkkodataa operaattoreilta kolmen vuoden ajan ja vertasivat niitä onnettomuustilastoihin. Tutkijoiden mukaan ajomatkalla soitetuilla puheluilla ja auto-onnettomuuksilla ei ollut suoranaista yhteyttä toisiinsa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page