Keskustelua liikenteestä

<< < (2829/3033) > >>

Joona:
Quote

Tietty jos ajaa sillä vakkarilla jalat koko ajan polkimilla (miksi käyttää silloin vakkaria??) niin riskit minimoituvat mutta silti...


Siksi, että voi lepuuttaa jalkoja.

Koo:
Quote

... ja toinen missä tarvittaisiin jotain automaattituupparia, on liikennevaloista reippaasti ja ajallaan lähtö. Sekin tuntuu olevan niin vaikeaa erittäin monelle.


Tuo kai ei nyt ole enää mikään ihme. Jonon ensimmäinen kaivaa nenää ja ihmettelee niitä sieltä ilmestyviä "vaihtareita", toinen koittaa saada kättä ujutettua selän ja penkin väliin kun ryppynarua niin kutittaa. Kolmannella on aamun meikkaukset kesken ja taustapeili viritetty ripsarinlaittoa varten. Neljäs räplää kännykällä Feispuukkia kun sinne on kavereille ihan pakko laittaa päivitys että "Olen nyt liikennevaloissa."  Valoihin jarruttaessa on jo unohdettu minne ollaan menossa ja vasemmalle kääntyvä on ryhmittynyt kaistan oikeaan laitaan, oikealle kääntyvä vasempaan laitaan, eikä kummallakaan ole mitään hajua vilkun käytöstä.

Miksi muuten niissä kaikkein kalleimmissa autoissa on aina ne vilkut ja peilit juurikin se ylihintainen lisävaruste, jota ei ole varaa hankkia?  Tai sitten ne on aina rikki?

Miksu:
Quote

Siksi, että voi lepuuttaa jalkoja.

Lue uudestaan.  Itelle ainakin jalat polkimilla ajaminen vakkarilla on sama kuin ajaisi ilman vakkaria.

Mitä yleensä tulee, juttuja kuullut aivan tarpeeksi mitä ongelmia vakkarin käyttö taajamassa on aiheuttanut... Itse käytän vain maanteillä ja motareilla ja niilläkin lähinnä lumen/jään loistaessa poissaolollaan.

Pe7e:
Quote

Itse käytän vain maanteillä ja motareilla ja niilläkin lähinnä lumen/jään loistaessa poissaolollaan.

Ite käytän sitä joka paikassa missä ajan samaa nopeutta pitkään, oli rajoitus sitten 120, 50, tai vaikka 30kmh. Eikä ole ikinä aiheuttanut mitään ongelmia.

Pade:
Kyllähän täällä saadaan taistelu aiheesta kuin aiheesta pystyyn 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page