Keskustelua liikenteestä

<< < (2833/3034) > >>

Joona:
Quote

Niinno, aja eka 10 vuotta ennenkuin tulee se eka vakkarilla varustettu loota alle... Tästä incidentistä siis aikaa päälle kymmenen vuotta. s**t happens, mutta tällä kerralla se paska ei onneksi osunut tuulettimeen.


Mistä ihmeestä sä taas puhut? Onko nää taas jotain sun isäukon tarinoita menneestä?

Sen 10 vuoden aikana varmaan kuitenkin on opittu linja-auton käyttäytyminen liukkailla (joskus jopa yllättäen), joten pitäisi ymmärtää ajaa ilman vakionopeudensäädintä.

Miksu:
Sitä vaan voi tyytyä siihen uuteen ja hienoon tietämättä riskeistä... Eikä ole ainut ihminen kelle on näin käynyt. Tuudittaudutaan siihen että kone osaa kunnes tulee päin naamaa... Ja sitten vaikka oliskin isäukko? Mielummin yli 30 vuotta ajanutta kuuntelen ja opin kuin mitä, 10 vuotta rekkapenaillutta? Ja kertoilipa yksi ihan oma opettajakin tuossa vastaavanlaisesta tilanteesta eräällä luennolla/tunnilla....

Joona:
Quote

Mielummin yli 30 vuotta ajanutta kuuntelen ja opin kuin mitä, 10 vuotta rekkapenaillutta? J


No nyt rupeaa olemaan taas melkoisen ylimielistä paskanjauhantaa. Kuuntelen mielelläni, mitä ovat sinun taustasi raskaan kaluston kuljettana tähän keskusteluun.

tslowman:
Juvalla rekkamies sai vakkarilla ajaessaan liukkaalla kärryn poikittain henkilöauton eteen surullisin seurauksin.

ilmailukärpänen:
Minä ajan työkseni kehä kolmosen (ja pitkälti myös ykkösen sisäpuolella), samoin omat ajot ovat pääsääntöisesti täällä. Vakkari on mitä mainioin kapistus ja käytän sitä jo neljänkympin kaduillakin.
Ehkä Kehän ruuhkaisimpaan aikaan ja keskustassa/kantakaupungissa sitä ei tule käytettyä mutta muuten kyllä. Mainio kapistus, josta on tullut vuosien aikana luonteva osa autoilua.

Mutta en tiennytkään että sen käyttäminen voi olla noin hankalaa ja vaarallista kuin Suomelan Mikko täällä kertoo. No, nyt tiedän  
Ihan oikeasti, kun sammutat tuon kaiken tietämisen vimman itsestäsi, elämä helpottuu. Ja saa ehkä uusia mittasuhteita. Näet sitten.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page