Keskustelua liikenteestä

<< < (2901/3034) > >>

pho201:
Olisihan tuo tuosta mahtunut, jos olisi halunnut, mutta liikenteessä varovaisuus on aina parempi (silloinkin, kun ei olisi edes tarpeen) kuin varomattomuus.

Unzki:
Quote

Hauska paikka katsella, kun osa mahtuu ja osa ei mahdu. Tämä tapaus ei mahtunut, vaikka tilaa oli


Toinen hauska on kun ajaa itse edellä leveällä tai leveämmällä autolla ja takana tuleva Yaris ei sitten mahdukkaan samasta raosta

juksii:
Quote

Toinen hauska on kun ajaa itse edellä leveällä tai leveämmällä autolla ja takana tuleva Yaris ei sitten mahdukkaan samasta raosta


Muistan hyvin vieläkin kun kotopuolessa soratiellä tuli naapurin rouvan 127 fiiaatti vastaan, niin en meinannut ohi mahtua kun tuli niin keskellä tietä. Ihan ojan reunaan kun väisti, niin juuri ja juuri mahduttiin. Sitten kun tuli maitoauto vastaan, niin tietä oli vaikka olis kylki edellä mennyt ohi. Monta kertaa pelotti kun se maitoautokuski ei juurikaan hiljentänyt, mutta ajoi ihan reunassa, varmaan paripyörien ulommaiset renkaat ojan päällä. (tai siltä se ainakin tuntui)
Ja minulla siis ihan farmariauto.

Unzki:
Quote

Muistan hyvin vieläkin kun kotopuolessa soratiellä tuli naapurin rouvan 127 fiiaatti vastaan, niin en meinannut ohi mahtua kun tuli niin keskellä tietä. Ihan ojan reunaan kun väisti, niin juuri ja juuri mahduttiin.


Usein huomaa että juuri ne pienimmillä kirpuilla ajavat autoilijat ovat kaikista eniten pihalla omien autojensa mittojen suhteen Onneksi ovat kuitenkin tajunneet sen ja valinneet helpoimman matkantekovälineen..

Joona:
Quote

Enpä vielä yhtään, mutta sääki voisit lukemista opetella. Sanoin ettei VIELÄ, katotaa vuoden pääst uusiks...

Ja Masi on hauska vehje juu, kuhan sattuu hyvä yksilö kohdalle...


Miksi sitten annat ymmärtää, ettei vielä ole tullut automaattia ikävä, kun olet intissä joutunut manuaaliautolla ajamaan? Olisit muotoillut asian niin, että ei ole tullut vielä automaattia ikävä, kun et ole vielä päässyt edes ajamaan mitään.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page