Keskustelua liikenteestä

<< < (2917/3034) > >>

jope95:
Quote

Formuloihin suunnitellaan virtuaalista turva-autoa. Eli tuplakeltaisen lipun alueella F1 auton kaasupoljin ei tottele kuskia. Auton maksiminopeuden määrää tuomaristo.

Samaa pitäisi soveltaa liikenteeseen.    Esimerkki: Ökyllä on täysin turha puolen miljoonan euron auto. Huippunopeus on vaikka 350 km/h.  Liikennemerkki näyttää 100 km/h mutta liikennejärjestelmä rajoittaa ökyn auton nopeuden kelin mukaan. Olkoon vaikka sitten 20 km/h. Eli auto kulkee kaasu pohjassa tasan 20 km/h. 

Toivottavasti tälläinen systeemi tulee uusiin autoihin heti pakolla.


Mitähän siinä aamupuurossa taas on ollut kun ihan levottomia höpiset.   

leppäkeihäs:
Quote

Pakotetaan mopoauto ajovirheeseen...

https://www.youtube.com/watch?v=iHchE1JD8Ws

Pudotus vastaa hyvin törmäystä kiinteään esteeseen viidenkympin vauhdista. Huomaa miten turvallisia nuo ovat...tuo video pitäisi jokaisen mopoautosta haaveilevan teinin nähdä.

man:
Mopo tai skootteri on siis turvallisempi?

Marika:
Quote

Mopo tai skootteri on siis turvallisempi?


Eiköhän nuo kaikki ole aika turvattomia törmäyksessä. Paljon vaikuttaa kuitenkin se kuuluisa ajotapa. Nimimerkillä skootterilla monta vuotta aikoinaan ajanut. Mopoautoilla taisi olla poikkeuksellisen paljon peräänajoja, minkä ehkä selittää mopo/skootteri/mopoautokuskien turhan yleinen tapa ajaa puskurissa kiinni.

mmniemi:
Quote

Yritin itsekin löytää tähän vastausta, kun kyllä mun mielestä on ennen saanut esim. Jyväskylästä Kuopioon lähtiessä hyvillä talvikeleillä ajaa satasta Hankasalmelle asti, minne muuttuvat nopeusrajoitukset tuolla tieosuudella loppuu. Vai kultaako nyt vaan aika muistot? Anyway, en löytänyt vastausta. Oli vain mainintoja, että satasen rajoitukset voivat jäädä voimaan tieosuuksilla, joilla on keskikaiteella erotetut menosuunnat ja jotain sellaista höpinää. Mutta ei missään mainittu noita vaihtuvia rajoituksia...


Itse itselleni vastaten:

Jyväskylä-Äänekoski väli, vaihtuvat nopeusrajoitukset, viime sunnuntai, rajoitus 100km/h.
Jyväskylä-Hankasalmi väli, vaihtuvat nopeusrajoitukset, eilen maanantaina, rajoitus 100km/h.Pohjoisemmassa onkin sitten vielä pykälän verran enemmän maalaisjärkeä noissa rajoituksissa. Pyhäjärven rajalta (itse asiassa Elämäjärveltä, vähän lääninrajasta etelään) ylöspäin on satasen rajoitus ympäri vuoden. Oliskohan tämä johonkin Pulkkilaan asti, tai vastaavaa. Satakunta kilometriä kuitenkin. Ja tässä ei siis ole edes vaihtuvia nopeusrajoituksia.Navigation

Up one level

Next page

Previous page