Keskustelua liikenteestä

<< < (2933/3034) > >>

leppäkeihäs:
Quote

Ehkä sitä kolmannen sakon ja vuoden jälkeen alkaa kiinostaa 

Ketä ja mikä?

AnttiH:
Quote

Motkotin täällä jokunen aika sitten Hyrylä-Tuusulan moottoritie välisen pätkän nopeusrajoitusälyttömyydestä, jossa nopeus laskettiin 70kmh->60kmh. Ilokseni voin todeta, että täydellinen (melkeinpä 100% anarkismi) toimii pätkällä Riihikallio-motari. Olen pitänyt siinä 67kmh (vakkari 70kmh) ja jään sillä nopeudella jalkoihin. Tässä kohtaa kerrankin ihmiset käyttävät järkeänsä. Ja flametus alkakoon, täällä foorumilla kun paheksutaan kovasti jos joku nyt sattuu ajamaan ylinopeutta. Senkin kaaharit! 


On toiminut yhtä hienosti myös Vihdintiellä jo puolentoista vuoden ajan, jonka nuo typerät kuudenkympin rajoitukset ovat siellä olleet voimassa. Todelliset nopeudet kun ovat ruuhka-aikojen ulkopuolella edelleen jossain 70-80 km/h tuntumassa, aivan kuten olivat jo ennen rajoitusten laskemistakin. Samaan hengenvetoon täytyy tunnustaa, että harvemmin sitä itsekään tulee kyseisellä nelikaistaisella pääväylällä ajettua alle kuuttakymppiä, mikäli muu liikenne tai liikennevalot eivät sitä estä.

Pade:
Quote

Ketä ja mikä?


Jokaista joka ylinopeutta ajaa tahallisesti tai tahattomasti. Ja ajaminen ylipäätänsä sen jälkeen kun kortti lähtee kuivumaan.

tslowman:
Onkos täällä keskusteltu pysäköinnistä? No, on varmaan, mutta en jaksa etsiä olisiko vastaavaa keskustelua.

Minua hiukkasen (eikä niin vähääkään) sieppasee, kun kadun reunassa, jossa liikennemerkillä osoitetaan pysäköintialueen alkaminen, vieritetään ajoneuvo sen merkin jälkeen se 1,5-2 m merkistä eteenpäin. No, samaa tapahtuu toisessa päässä. Jätetään siihen merkkiin saman verran matkaa ajoneuvon keulasta.

Tästä aiheutuu, että kadun reunaan, johon normaalisti oikein pysäköityinä mahtuisi 5 autoa, ei mahdukaan kuin 4 autoa (tai vähemmän), kun se viimeinen on takamerkistä 1,5-2m edessä, ja etummainen etumerkistä takana saman verran. Tai, että autojen väliin jätetään 2-3 m väliä, kun se metri riittää.   

Ainakin täällä Savossa tämä on hyvin yleinen ongelma, mahdollisesti muuallakin. Sitten puhutaan parkkipaikkojen puutteesta ja rakennellaan parkkihalleja maan alle kun ei riitä kadunvarsipaikat. Aika monta autoa mahtuisi lisää kaupungin kadunvarsipaikkoihin, jos osattaisiin parkkeerata oikein, eikä oltaisi liikenteessä hälläväliämeiningillä.

hynkel:
Quote

Jokaista joka ylinopeutta ajaa tahallisesti tai tahattomasti. Ja ajaminen ylipäätänsä sen jälkeen kun kortti lähtee kuivumaan.


Niin, jos samin ylinopeudella sakkosaldo on viidentoista vuoden aikana 0 kpl... ehkä jotain muutosta (tilapäisesti) voisi tulla, jos sakkoja kertyisi niin paljon, että ne alkavat uhata kortin säilymistä. Mulle on tullut kaksi sakkoa kymmenen vuoden / 700 000 kilometrin aikana. Yksi täysperällä, yksi moottoripyörällä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page