Keskustelua liikenteestä

<< < (2961/3031) > >>

tare:
Quote

Heh, siinä tuli tiukka aprillipäivän kasku jo pikkasen etuajassa. 
Loppu pitäisi kirjoittaa " Ne pitävät mahtavan ja mammuttimaisen systeemin kasassa ja systeemistä elävät elätit leivässä kiinni niin kauan kun maksajia riittää".

Mutta sitten liikenteeseen: Jollain tietoa mitä tuo ravimiehen vastaava ylinopeus olisi maksanut esim. Espanjassa, Saksassa, Briteissä tai Ruotsissa?


Toivottavasti mahdollisimman paljon, että ei ole enää tänne tulemista.

Verot ja korot ylös ja mahdollisimman nopeasti. 12 kuukauden Euribor on nyt vain 0,230. Sen pitäisi olla jotain  8,230

oh2dw:
Tarmolle on paikka hallituksessa...

vvaisanen:
Quote

Mutta sitten liikenteeseen: Jollain tietoa mitä tuo ravimiehen vastaava ylinopeus olisi maksanut esim. Espanjassa, Saksassa, Briteissä tai Ruotsissa?


Saksassa 70€.

https://www.bussgeldkatalog.org/geschwindigkeitsueberschreitung/

tslowman:
"Ei tässä ole mitään järkeä. Jos olisin ajanut 4 kilometriä hitaampaa, sakko olisi ollut 400 euroa. Nyt yhteiskunnassa ei rangaista liikennerikkomuksesta, vaan menestymisestä. Tämä on se sanoma."

Vai niin. Ajaisi, pönttö, sitten sen verran hiljempaa. No, tästä voi ottaa oppia itse kukin varakkaampi - ja muutkin. Minun ei tartte. Ei ole huoli tuollaisista sakoista a) siksi, ettei ole tuollaisia tuloja, ja b) tärkeämpänä - en ajele tuollaisia ylinopeuksia.

80-luvulla ajoin ralliautolla satasen alueella 177kmh tutkaan. Sakkoja tuli 1480 mk ja korttikin oli vähän aikaa narulla. Meinasin muuttaa ulukomaille. Häpeästä.  Sen koommin niitä ylinopeussakkoja ei ole sitten tullutkaan. 

jamann51:
 Hiljaiseksi pistää ja nöyräksi.... on täällä todella hurskasta porukkaa,no kuuliaisuus on suuri perushyve    Ei tällainen paheellinen hunsvotti nyt kyllä ole oikein kotonaan täällä

Navigation

Up one level

Next page

Previous page