Keskustelua liikenteestä

<< < (2973/3034) > >>

mmniemi:
Quote

Jep, paha asennevamma vaivaa osaa keskiluokkaisia autoilijoita vuosikymmenestä toiseen! Automerkit ja mallit vaihtuvat, mutta käyttäytymismallit - itsekkyys ja piittaamattomuus - pysyvät.


Ai näin?

http://www.jimtv.fi/ohjelmat/poliisit/866-urheiluautomies-kiukuttelee-kuopion-partion-minnalle-mina-oon-paljon-huolellisempi-ku-naa-paskahattukuskit

OH-LGA:
Quote

Mitä muuta  Haminassa voi tehdä 12 minuutissa? Bensankulutuksesta en tiedä, mutta alle 8 litran keskikulutuksella menee kesälläkin. Suunnilleen saman taitaa kuluttaa 120 km/h kun pyöriminen Kehä I:n sisäpuolella. Rekka perhana tupsautti katupölyt silmille kyntämällä tyhjällä konttilavetilla pientareen puolella muutaman sata metriä juuri kun olin tykimässä ohi, ihan kuin läpinäkymättömässä sumuseinämässä olisi ajanut. Varokaa noita, ja pysykää kaistalla.


Muuta en tiedä,mutta olen tullut siihen tulokseen, että Haminassa Aitolahden lihapiirakka on kyllä Suomen paras...

tslowman:
Quote

Ai näin?

http://www.jimtv.fi/ohjelmat/poliisit/866-urheiluautomies-kiukuttelee-kuopion-partion-minnalle-mina-oon-paljon-huolellisempi-ku-naa-paskahattukuskit


Videossa näkyy, että polliisit eivät edes huomanneet, että kun polliisiauto oli pysähtyneenä suojatien eteen, paikan ohitti auto pysähtymättä maijan rinnalle. Voi jessus. Siinä meni ohi taas yksi sakotettava!

kiikaroija:
Quote

Tehovalvonta nopeus- ja turvavyövalvonnan osalta on taas suoritettu. Saiko kukaan muistutusta "tehokampanjan" aikana? itse en nähnyt yhtään  valvontapistettä pusikossa.

Eipä välähtänyt , mutta keskiviikkona puoliltapäivin oli 10-tiellä Forssasta pari kilsaa HML:n suuntaan sinisenharmaa paku ohituskaistan lopussa tien pientareella ja neliskanttinen linssi takaikkunassa. Ja neljän pintaan oli sama?? paku 2-tiellä kyttäämässä vajaan kilometrin Autokeitaalta Porin/Humppilan  suuntaan, perä kohti Humppilaa, kun siitä ABC:ltä Humppilaa kohti lähdin.

Unzki:
Quote

puoliltapäivin oli 10-tiellä Forssasta pari kilsaa HML:n suuntaan sinisenharmaa paku ohituskaistan lopussa tien pientareella ja neliskanttinen linssi takaikkunassa.


Tämä on kyllä kans niin suomalaista kuin olla ja voi Siellä kytätään niitä nopeuksia missä se ohitus on turvallisin tehdä ja ymmärrettävästä syystä sitä nopeutta voi joskus hieman rajotuksen päälle olla..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page