Keskustelua liikenteestä

<< < (2973/3033) > >>

tslowman:
Quote

Ai näin?

http://www.jimtv.fi/ohjelmat/poliisit/866-urheiluautomies-kiukuttelee-kuopion-partion-minnalle-mina-oon-paljon-huolellisempi-ku-naa-paskahattukuskit


Videossa näkyy, että polliisit eivät edes huomanneet, että kun polliisiauto oli pysähtyneenä suojatien eteen, paikan ohitti auto pysähtymättä maijan rinnalle. Voi jessus. Siinä meni ohi taas yksi sakotettava!

kiikaroija:
Quote

Tehovalvonta nopeus- ja turvavyövalvonnan osalta on taas suoritettu. Saiko kukaan muistutusta "tehokampanjan" aikana? itse en nähnyt yhtään  valvontapistettä pusikossa.

Eipä välähtänyt , mutta keskiviikkona puoliltapäivin oli 10-tiellä Forssasta pari kilsaa HML:n suuntaan sinisenharmaa paku ohituskaistan lopussa tien pientareella ja neliskanttinen linssi takaikkunassa. Ja neljän pintaan oli sama?? paku 2-tiellä kyttäämässä vajaan kilometrin Autokeitaalta Porin/Humppilan  suuntaan, perä kohti Humppilaa, kun siitä ABC:ltä Humppilaa kohti lähdin.

Unzki:
Quote

puoliltapäivin oli 10-tiellä Forssasta pari kilsaa HML:n suuntaan sinisenharmaa paku ohituskaistan lopussa tien pientareella ja neliskanttinen linssi takaikkunassa.


Tämä on kyllä kans niin suomalaista kuin olla ja voi Siellä kytätään niitä nopeuksia missä se ohitus on turvallisin tehdä ja ymmärrettävästä syystä sitä nopeutta voi joskus hieman rajotuksen päälle olla..

oh2dw:
Voi poliisiraukkoja, jotka työtään tekevät...kyllähän ohituskaistojen lopussa välillä otetaan tosissaan mittaa. Sietääkin vähän välillä valvoa menoa.

Unzki:
Quote

Voi poliisiraukkoja, jotka työtään tekevät...kyllähän ohituskaistojen lopussa välillä otetaan tosissaan mittaa. Sietääkin vähän välillä valvoa menoa.


Kilvanajaminen tms on jo täysin eri asia, siitä sietääkin tosiaan sakottaa. Kyllä välillä poliiseja nimenomaan käykin sääliksi, hehän tekevät vain työtään eivätkä voi vaikuttaa siihen (kovinkaan paljoa) mistä joutuvat sakottamaan ja mistä eivät. Se olemassa oleva laki voi sitten välillä olla järkevämpi tai vähemmän järkevä.

Minä ainakin voin myöntää, että mikäli puhutaan maantiellä ohittamisesta, eli ohitettaessa olet vastaantulevan kaistalla, pidän ensiarvoisen tärkeänä sitä, että olet mahdollisimman vähän aikaa vastaantulevan kaistalla, jolloin kyllä pyrin mahdollisimman ripeästi ohittamaan ja mielummin ajan hetkellisesti maltillisesti ylinopeutta kuin vaihtoehtoisesti keskityn vain ohitustilanteessa vauhtiini, etten vain riko nopeusrajoitusta.. Jos siitä joskus sakot räpsähtää niin olkoon niin. Vieläkään ei ole ensimmäisiäkään ylinopeussakkoja tullut.. (Koputtaa puuta )

Navigation

Up one level

Next page

Previous page