Keskustelua liikenteestä

<< < (3001/3034) > >>

vvaisanen:
Quote

En ole käyttänyt pysäköintilipuketta tai muuta kylttiä vuosiin pysäköidessäni Helsingissä (kaupungin pysäköintipaikoille), koska se on tarpeeton ja usein myös kallis. Enpä ole kyllä kiinnittänyt huomiota siihen, miten muut toimivat, koska en koe asian varsinaisesti itselleni kuuluvan.

http://www.easypark.fi/
http://www.parkman.fi/


Nuo pysäköinti-applikaatiot ovat yksi parhaimmista keksinnöistä, mitä matkapuhelimeen on tungettu. Allekirjoittanut on ainakin säästänyt aikaa, vaivaa ja rahaa niiden avulla.

Hente1:
Parkman, 

Heikki

hynkel:
Quote

Nuo pysäköinti-applikaatiot ovat yksi parhaimmista keksinnöistä, mitä matkapuhelimeen on tungettu. Allekirjoittanut on ainakin säästänyt aikaa, vaivaa ja rahaa niiden avulla.


Varsinkin rahaa, kun ei etukäteen ole pakko arvailla, kauanko meinaa autoaan ruudussa seisottaa.

pho201:
Quote

Liikennekurista: Ei kai 50 vuotta sitten ollut niin paljon edes sääntöjä rikottaviksi. Samaa mieltä Sepon kanssa nopeuksien renklaamisesta.


Suurin piirtein samat mm. liikennemerkein osoitetut säännöt olivat voimassa kuin nykyäänkin - toki joitakin on tullut lisää ja kaikkia liikennemerkkejä useampiin paikkoihin kuin ennen vanhaan (kun niitä "liikennepaikkoja" muutenkin on nyt enemmän). Nopeusrajoituksia ei tosin ollut paljon - enimmäkseen vain taajamissa se 50 km/h. Ei tosin ollut autojakaan kovin paljon ja teiden kunto ... hiekkateitä ainakin täälläpäin (P-Karjalassa) oli suurin osa taajamien ulkopuolella - Joensuussakin vielä kadut osaksi mukulakiveä.

Sillä kurin höltymisellä tarkoitin paljon myöhäisempien aikojen kehitystä kuin 50 vuoden takaisia. Ilmaisin asian huonosti ja sitä pyydän anteeksi kuin ministeri ikään. 

Pekka

PeteL:
Onneksi nyt saadaan tyhjiin kottaraispönttöihin täytettä, ettei tartte turhaan jarrutella:

Quote

Poliisi voi uudella määrärahalla hankkia tänä ja ensi vuonna kymmeniä automaattivalvonnan tolppakameroita. Tavoitteena on yhteensä 30–60 kameraa, jotka asennetaan teiden varsille ”peltipoliiseihin”.

Poliisilla on nyt valvontatolpissa noin 90 kameraa eli lisäystä on tulossa keskimäärin puolet nykyisestä.

Uusille kameroille on iso tarve, sillä kalusto vanhenee kovaa vauhtia. Kaikkia nykyisiä kameroita ei voi käyttää, koska osa on rikki.


http://www.ksml.fi/kotimaa/Kymmeni%C3%A4-uusia-tolppakameroita-autokaahareita-k%C3%A4r%C3%A4ytt%C3%A4m%C3%A4%C3%A4n/763097

Navigation

Up one level

Next page

Previous page