Keskustelua liikenteestä

<< < (3013/3031) > >>

hynkel:
Ei ole metrimäärää, mutta oikeudessa tuosta on yllätys yllätys väännetty. Suhteellisen kaukanakin saa se pyörätie olla, jos se kuitenkin on yhteydessä siihen tiehen. Oikeudessa on tapeltu ainakin sellaisesta tapauksesta, jossa pyörätie lähtee vähän ennen risteystä erkanemaan ajoradan vierestä huomattavasti sivummalle ja risteyksen jälkeen palaa taas ajoradan vierelle. Oikeus päätyi siihen, että 2 momentista johtui muuta, eli siis kääntyvän auton olisi pitänyt väistää...

tare:
Jotain parkkipaikoista. Jätän aina autoni mahdollisimman kauas ostoskeskuksien parkkipaikoilla sisäänmenosta ja niin, että muita autoja ei ole lähiruuduissa. Eli en halua autooni mitään jälkiä.

Mutta voi hemmetti sentään. Jonkun on pakko ajaa viereen ja melkein kiinni, vaikka on melkein tyhjä parkkihalli. Ja tilaa on valtavasti jokapuolella. Näin kävi tänäänkin Turun Skanssin hallissa. Ajoin autoni sellaiseen paikkaan, missä kukaan ei varmasti tule viereen. Mutta vielä mitä. Joku klonsvaaken oli kumminkin melkein kiinni autossani, kun saavuin autolleni.

Sivulla oli jokapuolella tyhjiä ruutuja. Klonnsvaakenin kuski oli varmasti joku naispuolinen  . Oli vielä turvaistuin takapenkillä ja auto oli ajettu kiireessä hieman vinossa ruutuun 

Pade:
Ja eikä vain tuo pysäköinti, myös se liikenne parkkipaikoilla. Olen nyt Kuopiossa huomannut, että täällä ei sitten millään osata katsoa löytyykö kolmiota vai eikö. Taitaa olla yhdenkäden sormilla laskettavissa kun joku sankari(tar) tulee toulla Prismalla eteen. 

oh2dw:
Pysäköinnistä Helsingissä:

Hakaniemessä, Korkeasaaren lautan laiturin luona uusi mittari. Korttimaksu: Mittari ei kysy luottokortin pin-koodia, vaan luotolta peritään ilman tunnistuksia. Sen sijaan, maksutapahtuma ei etene ilman auton rekisteritunnuksen syöttämistä. Ovathan outoja kuvioita... lisäksi kyseisellä alueella, maksimiaika on 4 tuntia. Kun vesibussilla menee Korkeasaareen, ei tuo neljän tunnin aika ole kovin kummoinen, kun huomioi vesibussin aikataulun kerran tunnissa. Merkillisiä ovat nämä käytännön asioiden ratkaisut!!!

PeteL:
Liikkuvan poliisin perinneyhdistykseltä varsin kannatettava aloite:

Quote

Esitämme, että maamme liikennevalvontakameratolpat väritetään näkyvällä värillä tai ne merkitään muuten näkyvällä tavalla esim. fosforiväriteipeillä. Olisi myös toivottavaa, että jokaisesta kameratolpasta annettaisiin ennakkovaroitus kuljettajille ennen kameran valvonta-alueelle saapumista, LPPY:n tiedote lataa.

esim Ruotsissahan ennakkovaroitus osataan antaa, lisäksi vallitseva nopeusrajoitus on aina kerrottu välittömästi ennen kameraa.

http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000001241203.html

Navigation

Up one level

Next page

Previous page