Keskustelua liikenteestä

<< < (3017/3031) > >>

susiluoto:
Muistammehan kaikki kuka nämä lait tai asetukset säätää, olemme itse puolueemme valinneet ja äänestyksessä kannattaneet, eikö?
Vai pidämmekö vain älämölöä yllä, emme äänestä emmekä muutoinkaan osallistu, vain ja ainoastaan täällä foorumilla.Ymmärremmähän että telkkarissa oleva Dennis on saannut hyvän työpaikan ja tarkat ohjeet mitä kertoo, ei sitä muutoin tälle paikalle pääse:)

Pe7e:
WTF, eli welcome to funland.

oh2dw:
Moottoritieliikenteestä:

Minusta tuntuu siltä, että motariajamisen säännöksiä olisi jo aika muutta 1960-luvulta tälle ajalle. Tuo vasen ohituskaista ja aja oikealla on jo aikansa elänyt. Liikennetiheys on sellaista, että olisi parempi ajaa pääsääntöisesti samalla kaistalla, eikä pomppia kaistalta toiselle. Jotkut näyttävät nykyään mallia siitä, kuinka nykysääntöjä noudatetaan: Käydään lähes jokaisessa oikealla olevassa välissä, ja sitten tungetaan samantien takaisin vasemmalle, taas taikaisin oikealle jne. Tämä aiheuttaa molemmissa jonoissa turhaa haitarilikennettä. Olisi parempi välttää turhia kaistanvaihtoja. Tämä asia on oivallettu mm. jenkkilässä jo kymmeniä vuosia sitten. Liikenne sujuu paljon joustavammin. Siis yksinkertaisesti: Hitaammin ajavat oikealla, ja nopeammin ajavat vasemmalla, eikä turhaa poukkoilua.

jamann51:
 Nyt puhutaan asiaa,oikein poliisimiehen suulla! Tuota olen noudattanut jo vuosikausia    IS:  http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000001266695.html

Pade:
Tässä kuitenkin mittarinopeutta 10km/h yli. Todellinen nopeus voi siltikin olla alle sen suurimman sallitun, riippuen autosta. Mutta poliisilta hyvä linja 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page