Keskustelua liikenteestä

<< < (317/3033) > >>

Lonkka:
Quote

Hyvä juttu. Täytyy myöntää, että tuon edellisen kommenttisi jälkeen piti miettiä, että mitähän sieniä kasvaa tähän aikaan.Mitäs näistä sanoi huora häistä,pidetään huomenna uudet ja paremmat!!

Ja eikö se ole pääasia että suupielet ylöspäin?Ja ei vielä sentään sieniä vaan raakaa vettä!(?)

Älkää aina ottako mua niin vakavasti

Harri

mkallas:
Quote

Nimittäin (vähän) luistava rengas tosiaan pitää paremmin, niin oudolta kuin se kuulostaa. Paras alue on noin 4-10% ja maksimi saavutetaan juuri suunnilleen 8 prosentin luistolla. Tarkat arvot pystytään teoriassa ihan laskemaan, mutta käytännössä kaikkia vaikuttavia asioita ei voida ottaa huomioon. Itse asiassa pintarakenteen joustamisesta johtuen rengas "luistaa" aina jonkin verran.


Onko sulla linkkiä tuohon "valaistumisen lähteeseen"?

MikkO

Aaltonen:
Tänää selvis ainakin mulle osa syy siihen, miksi pelti kolisee. Hyvin se on mahdollista että se alkaa kolisemaan, jos Kehän liittymästä liittyy Kehälle jugurttia syöden, vasemmassa kädessä jugurtti purkki ja oikeessa kädessä lusikka.........Kumma juttu, että alkaa kolista joops.

Ja sitten aamulla kyllä pisti masentamaan tuo koulubussin kolari, saamari kun pitää punasiin ajaa. En voi jumalavita käsittää noita, jotka luulee voittavansa siinä jotain, että pitää punasia päin ajaa. Tässä tapauksessa ilmeisen törkeästi. Surullista. Itse en ainakaan halua tollasta taakkaa niskaani ottaa loppuelämäksi, että kiireen takia ajoin päin punasia ja tapoin ihmisen. Todella syvältä.

wolkke:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200703055822983_uu.shtml

B777:
Quote

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200703055822983_uu.shtml


Ziizuz

Navigation

Up one level

Next page

Previous page