Keskustelua liikenteestä

<< < (393/3033) > >>

MasterBaziz:
Quote

Nuorilla on tapana oppia kantapään kautta. 


Lienee melko välttämättömyys, että kun opitaan kovaan tahtiin kaikenlaisia asioita, niin osa opista tulee kantapään kautta.

Finski:
Quote

Niin, jospa. Yleensä kuitenkin sarkastisuus pyritään esittämään sarkastiseen tapaan, jolloin muillakin kuin kirjoittajalla on mahdollisuus ymmärtää se sarkasmiksi. Olen muutaman yleisesti mieleltään terveiksi ja normaaleiksi miellettyjen ihmisen kanssa keskustellut näistäkin sun kommenteista, eikä niistä ole löydetty sarkasmia.


Puhutpa pirun komeasti. Tarvitsee kuitenkin käydä hakemassa tukea kavereilta omille väitteille?

Sarkasmi on taitolaji ja parhaimmillaan silloin, kun toinen on huuli pyöreänä ollakko, vaiko eikö olla.

MasterBaziz:
Quote

Tarvitsee kuitenkin käydä hakemassa tukea kavereilta omille väitteille?


Niin. Tai sitten parempi varmistua ensin ettei oma käsitys ole ihan viturallaan.

hepis:
Muistakaapa noin yleisesti, että aina kannattaa oppia myös muiden virheistä. Ette tule elämään tarpeeksi kauan tehdäksenne kaikki virheet itse. 

hynkel:
Quote

En siis välttämättä lähtisi kyseenalaistamaan nuorien kuljettajien ymmärrystä ja taitoa liikenteessä, ainakaan sellaisten, jotka paneutuvat touhuun 100% aina ajaessaan ja ovat aidosti kiinnostuneita autoilusta myös muun liikenteen seassa.

Tulit vaan kuvailleksi juuri jo nuorena aloittavan teiden tukkeen. Oma nopeusmittari on absoluuttinen totuus ja mieluusti ajetaan alle sallitun. Vanhemmiten kuvaan astuu myös kyyläys ja muiden nopeuksien rajoittamisyritykset. Näitä on nähty ihan tarpeeksi.

Suoraan sanottuna se 100 % paneutuminen kuulostaa just siltä, että kuljettaja on retardi, joka ei todellakaan pärjää siellä liikenteessä kuten normaaliväestö..

Quote

Nämä tällaiset saa kyllä näkemään punaista:
Nettihesarista 15.5.2007:
Yli 130 kilometrin tuntinopeutta viidenkympin rajoitusalueella kaahannut moottoripyöräilijä yritti ajaa poliisin yli Espoonlahdessa perjantai-iltana.

Tapaus sattui Ruukintiellä kello 22 aikaan, kun konstaapeli yritti saada moottoripyöräilijää pysähtymään. Konstaapeli oli hetkeä aiemmin saanut toiselta partiolta tiedon roimaa ylinopeutta ajavasta pyörästä.
<clip>
Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä ja törkeänä liikenteen vaarantamisena sekä liikennerikkomuksena. Moottoripyörä oli väriltään oranssinpunainen ja todennäköisesti KTM-merkkinen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista moottoripyörästä ja sen kuljettajasta Espoon poliisin väkivaltarikosyksikköön numeroon 09 525 4380.

Tuollainen paskauutisointi saa tosiaan näkemään punaista. Karkuun se yritti, eikä ajaa ylitse. Sehän olis kaatunut ja satuttanut itsensä jos olisi törmännyt poliisiin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page