Keskustelua liikenteestä

<< < (41/3033) > >>

juice:
Quote

Esim JM Korvanen suutahti "viattomasta" kysymyksestä niin paljon että samassa viestissä tuli olkinukke ja argumentum ad auctoritatem, joten päätin kokeilla kuinka monelta rekkamiäheltä saan verisuonet katkeamaan.


Toimintahuomio: itsehän en aja rekkaa työkseni. Kuorma-autoja jonnin verran, mutta en silti niissä mitoissa mitä kuljetusfirmoissa työtään tekevät, eikä se ei ole työni päätoimi. Ja toisaalta kannattaisi tutkia käsitettä "suutahtaa". Se on ollut tässä hyvin kaukana.

Henkka:
Turha minusta on syyttää "rekkakuskeja" O-V, jos vastaavat kommentteihisi niille arvoisellaan tavallaan. Jännä tapa saada kicksejä. Laukoa ensin älyttömyyksiä ja sitten huvittaa itseään sillä että niihin reagoidaan pitkälti sillä tavalla, kuin niihin vaan voi. Oli rekkakuski tai ei.

Vuosien varrella kieltämättä on usein tuntunut, että kommenteillasi haluat ehkä usein provosoida ja tutkia muiden reaktioita, jopa ehkä hauskuuttaa itseäsi niillä, mutta onko tämä paikka välttämättä oikea areena sellaiselle?

Kysyja:
Herätelläänpä tätä threadia vaihteeksi.

Tuossa koulumatkalla tuli vastaan tuommonen ilmestys. Oli melko liukkaat tiet vaikka keli oli plussan puolella. Ja siinä rekan perävaunu näköjään puskenut ojaan.

Vähän järiämpää nosturia oli hommattu paikalle.

[ Attachment not found - or removed ]

Hyvinhän tuo vaunu on tuonne ojaan muotoutunut.

[ Attachment not found - or removed ]

Äijät siellä nosteli tavaraa pois kyytistä. Siellä oli mm. kattotuoleja. Ja yks tuttu kuski oli nosturin puikoissa.

[ Attachment not found - or removed ]

Mitenkäs siinä noin pääsi käymään. Liian kova vauhti vai?

FINLAS:
Tässä vähän samanlainen tapaus, mitä nyt "vähän" pienemässä mittakaavassa. Kuva otettu 13.10 Ruskolta, kun ajelin EFTU:lle.

[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

jrantala:
Kalevan uutisoinnin mukaan Liikenne- ja viestintäministeriö harkitsee Suomeen yleistä 70 km/h nopeusrajoitusta... tämähän se tietenkin vähentääkin liikenneonnettomuuksia.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page