Keskustelua liikenteestä

<< < (409/3033) > >>

Finski:
Quote

Niin minuakin naurattaa nämä niin fiksut provotyyliset viestit, joilla on kiva joittenki mielestä pelleillä täällä. Varmasti siinä sitten varmaan tuntee ittensä fiksuksi kun voi kuittailla hyvillä nauruilla jälkeenpäin. Tätä tämä on, aika surullista että jotkut jaksaa.


Mulla ootattaa tuossa tuo yksi kysymys johon et vieläkään ole vastannut, vai leimasitko minutkin provoajaksi, kun olen eri mieltä kanssasi?

Aaltonen:
Anteeksi tosiaanpi unohtui vastata. En leimannut.

Aaltonen:
Korjataan vielä etten ole sinua koskaan provojana pitänyt. Asiallisestihan olet mietteitäsi kirjottanut. Eri mieltä saa olla tottakai.

Aaltonen:
Quote

Oh noes!
[ Attachment not found - or removed ]Saman kohtalon koki joku Länsi-Väylällä tänään, tosin vaatimattomalla Peukeotilla, mutta silti taineet ajaa aika reippaasti kun olivat sivuun ottaneet. Kuitenkin Länsi-Väylällä nopeudet on sitä 90-100kmh pyöreesti päiväsaikaan.

mmniemi:
Splittasin ja liitin tämän viestin tänne ketjuun, ettei autokuvaketjussa taas ruveta puhumaan niitä näitä...

Quote

Saman kohtalon koki joku Länsi-Väylällä tänään, tosin vaatimattomalla Peukeotilla, mutta silti taineet ajaa aika reippaasti kun olivat sivuun ottaneet. Kuitenkin Länsi-Väylällä nopeudet on sitä 90-100kmh pyöreesti päiväsaikaan.


OOH, ihmeellistä ja täysin käsittämätöntä

Saapa nähdä, miten tulee tulevaisuudessa käymään noiden "virtanopeuksien". Poliisi kun voi nykyään kirjoittaa sen rikesakon myös jälkikäteen. Eli riittää, kun paikan päällä tarkistavat ajokortin ja rekisteriotteen (tai kuvaavat auton niillä kamera-autoillaan), voivat sen jälkeen lähettää sen sakon kotiin jälkeenpäin. Tulee muuten vähentämään sakotuskynnystä huomattavasti ja sen jälkeen ei kyllä kannata siellä kehäteilläkään tuudittautua siihen, että tässä voi rauhassa ajaa 20km/h ylinopeutta liikennevirran mukana. Kun poliisin ei enää tarvitse kirjoittaa sitä rikesakkoa siinä paikanpäällä, ne tarkistaa sen 10 ajokorttia ja rekisteriotetta samassa ajassa, kuin tähän mennessä ovat kirjoittaneet sen yhden sakkolapun.

Ja jostakin luin, että esim. kameratolppien "napsauskynnystä" tullaan pudottamaan alaspäin silleen, että ne tolpat kuvaavat myös alle 10km/h ylinopeudet ja niistä tulee kotiin kirjallinen huomautus. Ja jos ja kun noita kertyy kolme kappaletta, tulee sitten sakkolappu kotiin...

EDIT: ainakin jälkimmäisen osalta haistan tolppateillä entistä pahempaa aaltoliikettä nopeuksissa 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page