Keskustelua liikenteestä

<< < (437/3033) > >>

odo:
Quote

Pakko kysyä vielä, että miten ammattikuskina itseään pitävä jaksaa viesti viestin perään mollata linja-autojen kuljettajia? Mahtaa tuntua hyvältä? Joku ongelma sulla varmaan on asian suhteen...

Pakko kysyä miten sinä jaksat viesti viestin perään mollata kalliilla autolla ajavia? Sullaki varmaan jotkut kicksit siitä tulee sitten kait? Ja sullakin varmaan on jotain ongelmia asian suhteen...

mmniemi:
Quote

Pakko kysyä vielä, että miten ammattikuskina itseään pitävä jaksaa viesti viestin perään mollata linja-autojen kuljettajia? Mahtaa tuntua hyvältä? Joku ongelma sulla varmaan on asian suhteen...


Onhan tuo Tatun heitto täysin asiaton veto tähän kohtaan. Mutta toisaalta sinä kyllä Sami itse annat omilla viesteilläsi aihetta heittää tuollaisia vastavetoja. Olet niin paljon aina kaikkia muita, milloin ketäkin, leimaamassa kaikenmaailman hulttioiksi ja kaahareiksi. Milloin teinejä, milloin ns. "loistoautoilla" ajavia, milloin mitäkin. Silti koskaan ei ole esim. näkynyt, että olisit morkannut vaikkapa jotain jenkkiharrastelijoita. Kenties siksi, että olet itse kova jenkkifani? Niissäkin kun näyttää olevan jos jonkinlaista suharia... Pointti on se, että sinun viesteissäsi milloin mikäkin on se liikenteeseen kuulumaton reikäpää, mutta ei koskaan sellainen, joka liippaa läheltä itseäsi 

Aaltonen:
Asiaton viestihän tuo oli joo, aika surullisen asiaton. Niin tosiaan en ole jaksanut mollata viime aikoina juuri minkäänlaisen autokannan edustajaa. Jos tuo kallis auto/idiootti asenne niin katsotaan, niin olkoon sitten niin. Kyllä tuola kaikki säheltää, se on totta se. Ja en kiksejä saa tollasista asioista, lähinnä turhauttaa toisinaan. Turha tänne on enempää sanoa kun kaikki ovat erimieltä kuitenkin. No oli miten oli. Sen verran kuitenkin vielä sanon, että paljon voisin kirjotella kaikenlaista, mutten yksinkertaisesti jaksa.

Aaltonen:
Quote

A) Miksi kerrot luovuttavasi? Teet itsestäsi vain....

B) Mitä jos siellä 150 000e autossa istuisi herra nimeltä Sami Aaltonen? Olisiko hän silloin ajattelematon suhaaja?

C) Ei se vehkeen hinta vaikuta siihen mitenkään, usko pois.

D) Miksi ammattiautoilija tai jokin muu ryhmittymä ei saisi mollata linja-autokuskeja? Anteeksi vaan, mutta olipa kumpikin ryhmä kuinka "ammattimaisia" liikenteessä, niin ei niistä kumpikaan kuitenkaan pääse minun arvostetuimmat duunit listan kärkeen. Samalla tasolla ne on kuin mitkä tahansa muutkin perusduunarin ammatit..


A. Niin joo pitäsköhän sitä alkaa taas sotimaan.....

B. Tuskimpa olisi ajattelematon suhaaja. Sen verran kuitenkin arvostaa terveyttä.

C. Saahan sitä mollata, tulee vaan huvittunut olo kun rekkamiehet haukkuu linja-autonkuljettajia aina kun pystyy......
Niin joo no perusduunari on perusduunari, mitä sitten arvostaakaan.

Joona:
Quote

C. Saahan sitä mollata, tulee vaan huvittunut olo kun rekkamiehet haukkuu linja-autonkuljettajia aina kun pystyy......


Siihen saattaa olla aihetta. Toki mätiä hedelmiä on molemmissa ryhmissä, kuten myös hyviäkin. Mutta kyllä siltikin, jos ihan realistisesti ajatellaan asioita, niin kyllä ne bussikuskit on aika saatananmoisia suhareita.

Tässä yksi päivä olin menossa töihin iltapäivällä. Ajoin Kehä 1 länteen ja laskeuduin Turun motarille pohjoiseen päin. Siinä kun on ennen 4,2m siltaa 3 kaistaa rinnakkain, ajoin oikeanpuoleisella kaistalla ja keskimmäisellä kaistalla oli linja-auto ja sen edessä henkilöauto ja niiden välissä karkeasti arvioituna joku 10m tilaa. Päätin siihen rakoon ajaa. Laitoin vilkun vasemmalle, kiihdytin välin kohdalle, sovitin nopeuteni autokoulun oppien mukaisesti keskimmäisen kaistan nopeuden kanssa ja lähin hitaasti hivuttautumaan siihen väliin. Tässä vaiheessa bussi oli selkeästi takanani. Kun olin päässyt kaistaviivan yli, niin bussikuski ilmeisesti löysi autostaan turbon ja kiihdytti suoraan päälle ja siinä mentiin sitten rinnakkain koittaen mahtua samalle kaistalle. Oli pakko vetää takaisin oikealle ja jättäytyä sitten bussin taakse.

Siinä oli taas yksi saatanan ammattikuljettaja. Henkilöauto on selkeästi edessä tulossa kaistalle niin eikun ***kele pitää väkisin ajaa päälle. Olisi pitänyt vaan rohkeasti ajaa kolari ja käydä kehityskeskustelemassa bussikuskin kanssa, mutta kieltämättä rupes ahistaa kun bussin keula oli 20cm päässä peilistä. Myönnän, että harvoin syyllistyn mihinkään tällaiseen, mutta tällä kertaa oli pakko soittaa torvea sille Kilon ramppiin asti. Kertoisitko Sami ammattimiehenä, miksi bussikuski ei voinut antaa tulla edelle?

Eihän tossa tietysti mitään ole siihen verrattuna kun ajoin moduulilla samassa paikassa ja 4,2m sillan kohdalla henkilöauto ohitti pientareen kautta, mutta..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page