Keskustelua liikenteestä

<< < (473/3033) > >>

odo:
Quote

Siinä mielessä voi poliisi toki liikenneasioissa katsoa itseään peiliin, että tiukempi linja mm. ylinopeuksien suhteen olisi pitänyt ottaa jo aikoja sitten. Jos ei resurssit muuten riitä nopeusvalvontaan, niin kameroita sitten riittävästi teiden poskeen.

http://www.youtube.com/watch?v=2jI1j3_flrM

Tuo illustroi aika hyvin miksi nopeusvalvontakamerat Ei Vaan Toimi oikeasti.

juksii:
Quote

Tilastot osoittavat liikennekuolemien lisääntyneen 49% viime vuoteen verrattuna (tammi-huhtikuu). 


Samoin Concorde-onnettomuuden jälkeen maailman turvallisin lentokone muuttui parissa sekunnissa maailman vaarallisimmaksi.

mkallas:
Quote

Tuo illustroi aika hyvin miksi nopeusvalvontakamerat Ei Vaan Toimi oikeasti.


Kiinnihän jäi ne, jotka ajoivat ylinopeutta. Ja sitähän noi nopeusvalvontakamerat valvoo. Joten Kyllä Ne Vaan Toimii oikeasti. Tai jos noudatetaan EiVaanToimi-logiikkaa, niin huumetestitkään EiVaanToimi, koska ne ei paljasta vaimonhakkaajia ja muita huligaaneja. Mutta eipä se olekkaan niiden tarkoitus.

Koska kameravalvonnalla ei voida puuttua känni/huumekuskeihin, niin kameroihin laitetut rahat eivät mielestäni saisi olla pois poliisin toimintarahoista. Kameroiden pitäisi tukea liikennevalvontaa vapauttaen poliisit muuhun kuin nopeusvalvontaan. Kamera ei saa olla poliisin liikenteenvalvontaa korvaava tuote, vaan täydentävä ja tehostava.

MikkO

odo:
Muotilin asiani ehkä vajaavaisesti. Kyllä nopeudenvalvontaan ne toimii.

Se minkä näen tässä ongelmana on että kuvitelllaan kameroiden ja todella tiukan nopeusvalvonnan kameroilla poistavan maagisesti ongelmia. Kun ne ei edelleenkään tosiaan valvo kuin sitä nopeutta. Käviän keississäkin ne olis ajanu sitä 200 vaan kameran ohi ja sitten seuraavan päivänä ehkä olis poliisi soittelemassa korttia pois. Ja olisivat sen koko matkan ajaneet liikenteessä.

Niitä oikeita poliiseja sinne liikenteeseen, kameratolpat eivät niitä korvaa.

Jos oikeasti kuvittelee että nopeudenvalvonnalla estetään maagisesti onnettomuudet niin olis aika ottaa reality check.

PeteL:
Quote

Laitetaan vielä lisää. Kuolleet vuosille 1931-2005:


Excel on kiva peli, yhdistin nuo ilmoittamasi kuolonuhrit AKEn sivuilta löytyviin rekisteröintitilastoihin, niin saatiin suhdeluvut kuolleita/rekisteröity ajoneuvo. Olkaa hyvä!

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page