Keskustelua liikenteestä

<< < (497/3034) > >>

Juha:
Quote

http://savonsanomat.fi/index.php?XEFTL=647eac916c37454cda2bce4f3d7d07b51&mode=module&uid=101007&top=
 Mikä lie sitten ollut syynä moiseen mälliin?


Itsemurha tai sairaskohtaus on aika yleisiä....uutisissahan ei koskaan mainita suoraan itsemurhia vaan tyydytään toteamaan "suistui tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle".

skyllonen:
Quote

Ai tää onkin joku, joka on saanut kokeilla isin tai isin tutun hienoa kuormuria hallin pihassa.. Jos tuo profiiliin merkitty ikä pitää tosiaan paikkaansa...

Eipä Koiranenkaan uskalla ikäänsä tuonne profiiliin laittaa.

Joona:
Quote

Mites me joilla on jo BECE kortti? Eli pystyykö meikäläinen hoitamaan vaikka kesätuurauksia ilman ammattiajolupaa?


Et pysty. Jatkossa jokainen, joka haluaa ajaa työkseen, joutuu sen ammattikortin hankkimaan. Luojan kiitos. Päästään lopultakin näistä kakaroista mitkä tulee kesäksi ajamaan ja elvistelevät esson baarissa että ajavat isoa autoa.. Mutta toisaalta, sitten taas ei ole suomessa kuskeja tuuraamaan ketään.. Mutta joo, se korttiluokka jatkossa nimenomaan antaa oikeuden ajaa isoa autoa, ja ammattikortti antaa oikeuden tehdä töitä sillä..

Joona:
Quote

Vissiin tuolla ammattiajoluvalla tarkotettiin tässä juurikin sitä, että C/D/CE/DE-kortteja ei tule jatkossa samaan nykyisellä tavalla, vaan niihin tulee vaatimus ammattikoulutuksesta.. Asia ei ole niin hirveästi mua kiinnostanut kun bece on jo, mutta jos olen oikein ymmärtänyt, niin C-kortin ikäraja nousee 21 vuoteen, paitsi ammattikoulun kautta sen voi saada alaa opiskelemalla jo 18-vuotiaana.

Luulishan sen suakin kiinnostavan, jos haluat jatkossakin ajaa työksesi. Ei sillä ammattiajoluvalla nyt tarkoitettu todellakaan sitä, mitä luulit. Se tutkinto (meille se 36h kurssitus) kulkee piireissä nimellä ammattiajolupa. Koska sehän antaa luvan ajaa ammatikseen. Kortti ei sitä tee enää.

Autopilot:
Milloin tuo uusi systeemi muuten tuleekaan voimaan? B-kortti on taskussa mutta himottaisi vielä se C-kortti niin kauan kun sen saa helposti. Koskaan tiedä jos tarvitsisi..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page