Keskustelua liikenteestä

<< < (497/3033) > >>

skyllonen:
Quote

Ai tää onkin joku, joka on saanut kokeilla isin tai isin tutun hienoa kuormuria hallin pihassa.. Jos tuo profiiliin merkitty ikä pitää tosiaan paikkaansa...

Eipä Koiranenkaan uskalla ikäänsä tuonne profiiliin laittaa.

Joona:
Quote

Vissiin tuolla ammattiajoluvalla tarkotettiin tässä juurikin sitä, että C/D/CE/DE-kortteja ei tule jatkossa samaan nykyisellä tavalla, vaan niihin tulee vaatimus ammattikoulutuksesta.. Asia ei ole niin hirveästi mua kiinnostanut kun bece on jo, mutta jos olen oikein ymmärtänyt, niin C-kortin ikäraja nousee 21 vuoteen, paitsi ammattikoulun kautta sen voi saada alaa opiskelemalla jo 18-vuotiaana.

Luulishan sen suakin kiinnostavan, jos haluat jatkossakin ajaa työksesi. Ei sillä ammattiajoluvalla nyt tarkoitettu todellakaan sitä, mitä luulit. Se tutkinto (meille se 36h kurssitus) kulkee piireissä nimellä ammattiajolupa. Koska sehän antaa luvan ajaa ammatikseen. Kortti ei sitä tee enää.

Autopilot:
Milloin tuo uusi systeemi muuten tuleekaan voimaan? B-kortti on taskussa mutta himottaisi vielä se C-kortti niin kauan kun sen saa helposti. Koskaan tiedä jos tarvitsisi..

ApoN:
Tuohon em. Suonenjoen liikenne-onnettomuuteen liittyen vielä:

http://savonsanomat.fi/index.php?XEFTL=647eac916c37454cda2bce4f3d7d07b51&mode=module&uid=101057&top=

topgun:
Quote

Itsemurha tai sairaskohtaus on aika yleisiä....uutisissahan ei koskaan mainita suoraan itsemurhia vaan tyydytään toteamaan "suistui tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle".


En tiedä onko tässä kyseisessä tapauksessa tämmöisestä itsemurhasta kysymys, mutta näin yleisellä tasolla mua ****ttaa yli kaiken nuo rekkojen alle ajajat. Luulis ***kele että tästä maasta löytyy kallioleikkauksia, siltarumpuja, jokia ja jyrkänteitä joilta ajaa alas tai pahki. Minkä takia pitää valita rekka? Siinä menee a) ansiotulot yrittäjältä kun auto makaa verstaalla b)kuskin yöunet vähäksi aikaa c)huonolla tuurilla vammauttaa myös rekkakuskin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page