Keskustelua liikenteestä

<< < (529/3034) > >>

hynkel:
Quote

Moikka Tatu,

Jos homma on ihan perseestä, niin eikö kannata vaihtaa johonkin mielekkäämpään duuniin  !

Turvallista syksyä vaan.

-Jukka


Pakko sitä on välillä käydä perslävissä, jotta pysyy mielessä, miten helppoa tuo muu touhu oikeastaan on. Ei sillä, että kyseinen ässämarketti olisi pahimmasta päästä jakelualalla, ei lähelläkään, mutta suhteellisesti (itseni kannalta) hyvinkin hanurista.

Tuossa reilu tunti takaperin päätin viimeisen työpäiväni vakituisena kuljettajana tämän vuoden osalta. Maanantaista eteenpäin pitäisi sitten opetella jotain muuta Otaniemessä.

Quote

Niin..

Se on täyttä sontaa, kun ei ihmiset aja rajoitusten mukaan. Aina välillä sitten sattuu ja tapahtuu. Tiedän, tarkoitit varmaan, että valvonta on paskaa. Entäs jos joku kuspiä ajaa ylinopeutta Sinun päällesi. Haihtuuko tuo lannan haju silloin ??

-JukkaMinulle on henkilökohtaisesti aivan se ja sama, ajaako joku kusipää minun päälleni 80 km/h vai ylinopeutta 90 km/h. Aivan naurettavaa lähteä lähettelemään kilometrin ylityksistä huomautuksia, kun vielä otetaan huomioon, millaisella tarkkuudella nuo automaattiset nopeusvalvontakamerat todellisuudessa toimii.

Jos tiellä on pientäkin epätasaisuutta, saattaa ajoneuvon ferromagneettisten aineiden paino siirtyä jälkimmäisen tunnistimen kohdalla alemmas kuin mitä se ensimmäisen tunnistimen kohdalla oli. Tästä voi seurata varhaisempi liipaisu ja siitä syntyvä virheellinen tulkinta ajoneuvon nopeudesta. 1 km/h ylityksestä huomautuksen laittaminen vaatii kuitenkin mittalaitteelta jo 1,25 % suhteellista tarkkuutta.

Lisäksi haluan huomauttaa, että kyse on verorahojen tuhlauksesta.

hynkel:
Quote

Eikös Helsingin suunnalla muka ole missään nopeusnäyttöä, josta näkee oman nopeuden. Meikäläinen asuu muutaman kilsan päässä tollaisesta näytöstä ja siitä kyllä näkee näppärästi auton mittarivirheen...muutenkin tulee tuosta ajettua melkein päivittäin, kun Turkuun menee. On mulla myös GPS (Mio C220) autossa, niin siitä näkee sitten viellä tarkemmin oman todellisen nopeuden. Meikäläisen Nismossa tuo virhe on aika tarkaa 10 km/h.

Kirkkonummella on yksi. Kouvolassa toinen. Miksiköhän nuo kaksi nopeusnäyttöä näyttävät 3-4 km/h eri nopeutta ajettaessa samalla autolla samalla mittarinopeudella. Raskaassa kalustossa noi mittarit on kuitenkin suhteellisen tarkkoja.

Kouvola näyttää joko liian vähän tai sitten Kirkkonummi näyttää liikaa. Kokeilin kirkkonummella kerran rajotinta vasten, näytti 91 km/h. Ei pitäisi olla mahdollista, koska paikalla ei ole alamäkeä.

hynkel:
Quote

Ketä sitten saa syyttää jos poliisi näpäyttää ylinopeussakot?  Jos en mittaria seuraamalla tiedä mitä nopeutta ajan? Enhän mä tiedä paljon se heittää

Sellasta se elämä on, et tiedä, miten kovaa liikutat autoasi, mutta olet silti vastuussa sen nopeudesta

odo:
Quote

Se on täyttä sontaa, kun ei ihmiset aja rajoitusten mukaan. Aina välillä sitten sattuu ja tapahtuu. Tiedän, tarkoitit varmaan, että valvonta on paskaa. Entäs jos joku kuspiä ajaa ylinopeutta Sinun päällesi.

Auttaa enää siinä vaiheessa hirveesti onko ollu 80 vai 90 nopeutta...

FINLAS:
Quote

Kirkkonummella on yksi. Kouvolassa toinen. Miksiköhän nuo kaksi nopeusnäyttöä näyttävät 3-4 km/h eri nopeutta ajettaessa samalla autolla samalla mittarinopeudella. Raskaassa kalustossa noi mittarit on kuitenkin suhteellisen tarkkoja.Jees, tuo näyttö, kun on tässä meikäläisen lähistöllä on kyllä ilmeisesti varsin tarkka. Ainakin GPS on kilometrin tarkkuudella samaa mieltä tuon näytön kanssa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page