Keskustelua liikenteestä

<< < (529/3033) > >>

hynkel:
Quote

Ketä sitten saa syyttää jos poliisi näpäyttää ylinopeussakot?  Jos en mittaria seuraamalla tiedä mitä nopeutta ajan? Enhän mä tiedä paljon se heittää

Sellasta se elämä on, et tiedä, miten kovaa liikutat autoasi, mutta olet silti vastuussa sen nopeudesta

odo:
Quote

Se on täyttä sontaa, kun ei ihmiset aja rajoitusten mukaan. Aina välillä sitten sattuu ja tapahtuu. Tiedän, tarkoitit varmaan, että valvonta on paskaa. Entäs jos joku kuspiä ajaa ylinopeutta Sinun päällesi.

Auttaa enää siinä vaiheessa hirveesti onko ollu 80 vai 90 nopeutta...

FINLAS:
Quote

Kirkkonummella on yksi. Kouvolassa toinen. Miksiköhän nuo kaksi nopeusnäyttöä näyttävät 3-4 km/h eri nopeutta ajettaessa samalla autolla samalla mittarinopeudella. Raskaassa kalustossa noi mittarit on kuitenkin suhteellisen tarkkoja.Jees, tuo näyttö, kun on tässä meikäläisen lähistöllä on kyllä ilmeisesti varsin tarkka. Ainakin GPS on kilometrin tarkkuudella samaa mieltä tuon näytön kanssa.

Mikko86:
Vielä pari vuotta sitten oli nopeusnäyttö Helsingin Kyläsaaressa. Paikka taisi olla hieman ennen Itäväylän alitusta, Kyläsaarentiellä?

PeteL:
Quote

Vielä pari vuotta sitten oli nopeusnäyttö Helsingin Kyläsaaressa. Paikka taisi olla hieman ennen Itäväylän alitusta, Kyläsaarentiellä?

Siinä se on edelleen. Muistaakseni 60 kmh -alueella.

Toinen kohtuuetäisyydellä pääkaupunkiseudusta, muistaakseni 80 kmh-alueella,  on Mäntsälän ja Hyvinkään välisellä tiellä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page