Keskustelua liikenteestä

<< < (537/3034) > >>

ADEs80s:
Quote

Juups,

Eihän siihen tarvita kuin päätös toimia tietyn mallin mukaan ja pitää sitten sanansa.

Ja kun noin toimii, niin varmaan aina joku katsoo tuolla, että hei minähän voisin toimia samalla lailla  .

Kaikkein vähiten tajuan niitä vanhempia, jotka antavat sitä väärää mallia lapsilleen.

-Jukka

Sehän se liikkumisen tuolla muiden seassa vasta vaikeaksi tekeekin, kun siellä seassa liikkuvat nämä toiset, jotka muuttavat päätöksiään N sekunnin välein. Onneksi nämä "tietyn kaavan mukaan" päätöksen tehneet ovat luoneet tähänkin tilanteeseen sopivan toimintamallin...

Ade

tornadof36:
Jahas...

Minä ainakin tuolla omalla päätökselläni tarkoitan turvallista liikkumista. En tarkoita, että joka tilanteessa mennään juuri lain kirjan mukaan. Tarkoitan joustavuutta, jossa turvallisuus on etusijalla.

Taisit jostain syystä, provona tai muuten tulkita tahallaan asian väärin  ... EDIT: ei kuulemma ollut provoa. Käsitin väärin. Asia korjattu.

-Jukka

Kyllä tuota liikennesilmää on 20 vuodessa, mitä erilaisemmilla laitteilla, ja mitä kummallisemmissa kulttuureissa liikkuessa jonkin verran tullut. Joten se siitä  ..

Aaltonen:
HUOH tuli eilen todettua, että nuorena sitä uskaltaa puhaltaa.

Ajelin linjaa tuossa illan hämärtyessä eilen ja rajotusalue oli 50, taisin jotain sellasta 45kmh ajella kun ei ollut kiire odottelemaan väliaikaa. Tiesin, että takana ajelee ilmeisesti mopolla joku jannu, joskin sen näki aina mutkissa kun halusi ajaa 1s päässä meikäläisestä. Suora koitti ja totesin, että outo ääni kuuluu, ihan ku mopo ajaisi vieressä. Stekkasin peilit, ei ketään missään, ja sitten kun katso etuovesta siinä ajellessa, niin Hiphei. 
Kaveri veti pimeähköllä jalkakäytävällä heittämällä meikäläisestä ohi.  Ja ei muuta kun takas sitten muutaman pihatien jälkeen ajotielle ja taas kahva kaakkoon.

On se jumalauta kyllä uskomatonta kattoa noitten teinien koheltamista. Jalkakäytävällä iltahämärässä paikassa, joissa on pihoille meneviä pieniä liittymisteitä, 60kmh vähintään. Heittäen meinaa meni musta ohi ja mulla kuitenkin 45-50kmh vauhtia.... HUOH.
Alan vahvasti olla sitä mieltä, että mopokortin saajalle ehdottomasti inssiajoa muistuttava koe, ennen kun sen kortin saa. IHan uskomattomia riskejä ottavat. HUOH.

Ja tuli tossa tänään todettua, että uskaltaa noi teinit ajaa Vihdintiellä vasentakaistaa mopoilla näköjään, mulla ei pokka riittäis ees mennä sellasella laitteella Vihdintielle ajamaan, jossa rajotus on 70 ja ajonopeudet lähentelee 90kmh. Niin se jätkä vaan mopokilpisellä skootterilla veti keskellä vasentakaistaa, kunnes tajusi, että autoletka sittenkin menee kovempaa kun sen 45kmh....
Aikasta mielenkiintosta touhua.

Tuli mieleen vielää, että tänään luukusta tulleessa Tuulilasissa oli varsin murheellinen kertomus siitä, kun asenteet on mitä on. Kuukauden shokista on siis kyse. Surullinen tarina.

Henkka:
Quote

HUOH tuli eilen todettua, että nuorena sitä uskaltaa puhaltaa.

On se jumalauta kyllä uskomatonta kattoa noitten teinien koheltamista. Jalkakäytävällä iltahämärässä paikassa, joissa on pihoille meneviä pieniä liittymisteitä, 60kmh vähintään. Heittäen meinaa meni musta ohi ja mulla kuitenkin 45-50kmh vauhtia.... HUOH.
Alan vahvasti olla sitä mieltä, että mopokortin saajalle ehdottomasti inssiajoa muistuttava koe, ennen kun sen kortin saa. IHan uskomattomia riskejä ottavat. HUOH.En usko että inssiajolla olisi mitään vaikutusta tuollaiseen mitä koit.

Se vaan on tuo ikä kun kohelletaan ja mennään suuna päänä herkemmin, monessa asiassa.
Näin se on aina ollut ja tulee olemaankin.

Mitä enemmän tulee meille ikää puntariin niin sitä enemmän me kauhistellaan.

Eli meistä tulee "vanhoja"!

Pe7e:
Miksi taksikuskit ajaa aina hyvinkin reilua ylinopeutta?? Vai onko niillä joku erityisoikeus?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page