Keskustelua liikenteestä

<< < (585/3034) > >>

hynkel:
Quote

No noita ketjukolareita noilla isoilla teillä tapahtuu ihan puhtaasti siitä syystä, että ihmiset on yksinkertasesti niin helvatan tyhmiä. Mitä huonompi keli, sitä kovempaa ja sitä lähempänä. Se on uskomatonta kyllä toi juttu. Ihmiset on vaan.... ei ne ajattele.


Mitä huonompi keli, sitä kovempaa? Älä nyt oikeesti viitsi.

Mckeke83:
Quote

Mitä huonompi keli, sitä kovempaa? Älä nyt oikeesti viitsi.

Vauhti korjaa virheet!

Aaltonen:
Quote

Mitä huonompi keli, sitä kovempaa? Älä nyt oikeesti viitsi.


No siltä se tuntuu kun tuola ajelee. Mökkireissullakin kun oon Hämppää ajanut Klaukkalaan, niin turvavälit 1s luokkaa nopeudella 140kmh, sato tai paisto.

Jone:
Quote

Näinpä näinpä. Turvavälit 0 ja nopeudet kovia. Kumma vaan, AINA SE VASEN KAISTA on se, jossa kolahtaa. Luulisi, että oikea se ongelma olisi kun siihen rampeilta liitytään. Nastarenkaista joo pitää työaikojen takia itsekin olla ajoissa. Muttei vielä ihan kuitenkaan.


En tiiä oliko sama kolari, mutta iltapäivällä oli ilmakehän rampissa etelään päin tullessa kolissut kanssa. Sinivilkkua tien täydeltä ja pari autoa ainakin oli sikinsokin keskellä tietä.
Siis tuusulantiellä tämäkin.

Henkka:
Quote

No noita ketjukolareita noilla isoilla teillä tapahtuu ihan puhtaasti siitä syystä, että ihmiset on yksinkertasesti niin helvatan tyhmiä. Mitä huonompi keli, sitä kovempaa ja sitä lähempänä.


Jopas! En ole itse huomannut moista tapaa pääkaupunkiseudun ruuhkaliikenteessä.
Liioittelemalla et voita täällä mitään, vaan "meuhkaajan" mielikuva vain syvenee, valitettavasti.

Tyhmyys ja ajattelemattomuus ovat eri asioita. Ajattelematon yksilö voi vielä oppia virheistään, vaikka muut ajattelemattomat ei anna tilaisuutta sen huomaamiseen 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page