Keskustelua liikenteestä

<< < (589/3033) > >>

Aaltonen:
No siehä se sälli oot! Sekö Ville sun pointti olikin pelkästään?  Samalla pieni vittuiluja mustamaalaus perään tosin tais lipsahtaa ihan vahingossa.

juice:
Quote

Ajoittain todella runsasta.. Eli eihän kakskaistasella tiellä voi olla kuin muutama poro ja pari poronkusettajaa..


Ohan ala-arvoista provoilua. Tai huono vitsi hymiöistä päätellen. Herrat vois joskus käydä ensin itse katsomassa, eikä aina viisastella Grankullan kartanoista.

tornadof36:
No juu..

Provo Ripatin juttuja ei kannata kauhean raskaasti ottaa. Hän ei muutu koskaan. Tai ehkä aikuisena.

-Jukka

Aaltonen:
Quote

Hmm...en ole Henri, mutta olemmehan muutaman kerran nähneet, olen ollut kyydissasi ja nähnyt ajotapasi, tiedän myös suhtautumisestasi jossain määrin....ja valitettavasti sinun ajotapasi/suhtautumisen kanssa on eroa työn ja siviilin välillä aika paljon (tai ainakin sen perusteella mitä annat täällä ymmärtää).
----
Pointtihan ei ollut muu, kuin se, että hyväksyt burnikset, känkällä leikkimisen yms. siviilissä, muttet töissä. Luulis että mielipiteet olis samat molempien ratissa, ei tarvis sit ihmetellä muiden tekemisiä liikenteessä.Nyt kun on näppis millä vastata tähän typerään provoon, aion sen tehdä, vaikkei ehkä pitäis. Sitähän sinä haluat  Villeseni, että vastaan tähän, haluathan? Myönnä pois.

Olemme muutaman kerran tosiaan nähneet, joskus joo oliskohan siitä ollut 3-4 vuotta ainakin kun kyydissäni olet istunut. Sillon näit ajotapani kyllä juu, ja varmasti juttuja olet kuullut ihan meikäläisen suusta ammuttuna, joten tiedät suhtautumiseni kyllä, 3-4 vuotta sitten totta.

Hyväksyn burnikset, totta. Mikäs siinä illalla tyhjällä parkkiksella vetästä nakit katuun ja nauttia kuminkärystä, tai jollain suoran pätkällä paikallaan pidellä jarrun kanssa. MIkäs siinä.

Känkällä leikkimisen kyllä, kunhan se tehdään paikassa ja tavalla, jossa ei sivulliset ole vaarassa. Kuten kääntöpaikalla 20kmh nopeudesta.

En vaan tajua tätä sun hyökkäystä mua vastaan, tyhjästä nyhjästynä suoraan päin naamaa, mustamaalausta. Ei tota voi ottaa minnään muuna kuin henkilökohtasena vittuiluna ja sillä, että sun on vaan jumalauta pakko päästä olemaan vähän fiksumpi ja vähän parempi joka helv**** asiassa tässä topikissa.

"Tiedän miten sinä ajat, ja tiedän miten sinä suhtaudut, ristiriidassa ammattisi kanssa" ajattelua. Jumalauta!
Siitä on vähintään se 3-4 vuotta kun olet kyydissäni istunut saati kuullut tarinoita ihan livekorvalla mitä olen puhunut autoista! Olin sillon nuorempi ja sinä vieläkin nuorempi, mahdatkohan ees muistaa mitään noista yhdestä tai kahdesta cruisailu kerrasta?!
Jumalauta! Kehtaatkin tulla mulle selittämään tollasta 3-4 vuotta sitten tapahtunutta asiaa tän päivän leimalla.

Ne cruisin kuvat mihin varmasti nytkin viittaat, joissa kumi palaa ja mennään kaasulla 90 mutka kahvassa 10kmh tunnissa, okei jos sinä niihin vedoten mun asenteen osaat keksiä tähän kaikkeen, niin ole ihan hyvä vaan. Ihan rauhassa saat niin miettiä miten asiat nyt mietit.
Mutta älä jumalauta tule mulle sanomaan, että tiedät miten ajan. Koska siitä sulla ei ole tänä päivänä hevon helv**** hajuakaan, miten minä tänään autolla ajan.

Aaltonen:
Kuka sanoi bussin peruuttamisen rampissa olevan sallittua? Ymmärtää voi, muttei se sallittua ole.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page