Keskustelua liikenteestä

<< < (597/3033) > >>

Aaltonen:
Onhan se työtä, mutta miksei saisi kiittää?! Ketä se haittaa jos kiittää taputtamalla? Kyllä mulle hyvä mieli tulee kun matkustaja kiittää jäädessään kyydistä pois!

juksii:
Quote

Niin ehkäpä tossa on erona se, että autoa osaa ajaa kuka tahansa halutessaan. Mutta lentää lentokonetta ei kuka vaan ohjaakkaan. Ehkäpä ihmiset haluaa kiittää taputtaen lentäjiä, kun muulla tavalla eivät voi sitä tehdä. Onko se nyt niin kamalaa sitten?


Tässäkin ketjussa olevan valituksen määrästä päätellen lentokoneella lentäminen on paljon helpompaa kuin autolla ajo.

Minulle siitä taputtamisesta tulee sellainen mieli, että se laskun onnistuminen on jotenkin normaalista poikkeavaa ja sille sitten taputetaan. Jotenkin paremmin onnistunut kuin yleensä. Onneksi en ole tuohon taputtamiseen koskaan törmännyt. Taitaa olla vain suomalasiten lomalentojen juttu?

ADEs80s:
Quote

Miten joku voi ottaa pannuun sitä että toeisella on erilainen tekniikka eri tilanteita varten liikentessä jonka itse on todennut toimiviksi?   

Vois kyllä puolet tästä porukasta vetää pään silmukkaan.

Se on sitä suomalaisen miehen joustamattomuutta! Kukaan toinenhan ei osaa tehdä mitään paremmin kuin minä itse...

Torstenille iso 

Ade 

Joona:
Quote

Ajele muutama vuosi tuolla katselemassa tilanteita, niin huomaat erinäisiä asioita, joihin myös haluttaa ottaa kantaa keskusteltaessa.

Jep, ja vielä kun katselet niitä tilanteita yläpuolelta niin sieltä näkee kummasti enemmän kuin katutasosta, mitä ne henkilöautot tekee.

Mikko, totta puhut; vedän asiasta liekit. Vihaan henkilöautoliikennettä yli kaiken, mielestäni 99,9% tuolla ajavat suoraan sanottuna pitkin vittua, sujuvasta saatika toimivasta liikenteestä tuolla ei ole kenelläkään harmainta aavistusta vaan kaikki ajavat minä ensin asenteella. Käytännössä kaikilta saisi ottaa kortin pois tai mikä parasta, kieltää henkilöautoliikenne kokonaan. En vaan jaksa ikinä ruveta avautumaan täällä tosissani, koska tekstistä tulee sen verta rankkaa että sensuuri käy kovana.

Ja ei, se ei vaikuta liikennekäyttäytymiseeni. Asia ilmentyy vain sankkana ikkunasta ulos puhaltavana savuna kun käyn kuumana autossa.

ApoN:
Quote

Mikko, totta puhut; vedän asiasta liekit. Vihaan henkilöautoliikennettä yli kaiken, mielestäni 99,9% tuolla ajavat suoraan sanottuna pitkin vittua, sujuvasta saatika toimivasta liikenteestä tuolla ei ole kenelläkään harmainta aavistusta vaan kaikki ajavat minä ensin asenteella. Käytännössä kaikilta saisi ottaa kortin pois tai mikä parasta, kieltää henkilöautoliikenne kokonaan. En vaan jaksa ikinä ruveta avautumaan täällä tosissani, koska tekstistä tulee sen verta rankkaa että sensuuri käy kovana.Heheheee.....   klassista "en minä, mutta ne muut" -ajattelua...   

jeejee! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page