Keskustelua liikenteestä

<< < (617/3034) > >>

tornadof36:
Tere Tarmo...

Itselläkin käynyt välillä mielessä, että jos kävisi jonkun keikan heittämässä. Mutta on vaan jäänyt. Niin paljon muutakin tekemistä on.

Juu, onhan se rekka " todella" romanttista ...

-Jukka

Autopilot:
Tähän tolppakysymykseet liittyen...asennetaanko seuraavaksi kaikkiin kansalaisiin sateliittipaikantimet jotta kaikkien liikkeitä voi seurata sateliitin kautta? Voi seurata miten kovaa ajat autolla juuri sillä hetkellä, montako tuoppia vedit kapakassa, mihin aikaan heräsit aamulla ja mitä ostit kaupasta?

Minulla on selvästi asenneongelma, mutta minusta on äärettömän rangaistavaa ja tappotuomion ansaitsevaa jos ajaa kännissä tai huumeiden vaikutuksen alaisena. Minusta taas ei ole vaarallista jos jotakin tekee mieli tykittää vähän esim. tyhjällä tiellä. Joillekkin se on vain osa elämäniloa (ottaen huomioon että siihe  tarvitaan turvalliset puitteet kuten aiemmin mainitsin).

Minusta on reilua että poliisisetä sinut pysäyttää ja antaa sakot. Minusta on enemmänkin ahdistavaa ajaa paikassa jossa periaatteessa minua on jo ennalta estetty tekemästä jotakin vaikka puitteet sallisivat, se että jokin robootti valvoisi kaikkea mitä teen, ja lähettää minulle sakot viikkoja tapahtuman jälkeen? (vaikka itse ei olisi edes huomannut ajaneensa liian kovaa).

Tässä vain jotakin mietittävää..

odo:
Kuinkahan moni kuolemaan johtaneista onnettomuuksista on pelkästään nopeuden syy...

...ja toisaalta kuinka moni on ajanu jonkun toimintakykyä heikentävän  aineen alaisena.

Itse aika vakaasti uskon että onnettomuudet jotka voisi suoralta kädeltä laittaa ylinopeuden piikkiin on lopulta aika vähäisiä.


Tietty sitten tämä kysymys tulee tilannenopeudesta. Ne muuttuvat nopeuskyltit ois ihan oikeasti pop. Kiitos naurettavan alhaisten rajoitusten, Suomeen on tullut kulttuuri jossa ajetaan aina sitä maksimia sallittua. Tänä aamuna Oulussa ei puhettakaan että uskaltaisin ajaa 80km/h maantiellä. Ihan mustassa jäässä kaikki paikat. Tosaisaalta taas kesällä moottoritiellä on useitakin aikoja kun voisi ajaa 180km/h ihan helposti sen suurempia riskejä.

Suomessa on vaan tehty siitä ylinopeudesta se kaikista suurin paha ja sitä kytätään kun se on helppoa mitata ja kartuttaa valtion sakkotuloja. Mua ainakin pelottaa ihan helv**** paljon enemmän rattijuopot kun jotku hieman reippaampia nopeuksia ajavat.

HN:
Quote

Eihän rekalla ajo voi väsyttää! Sehän on niin "rekka"romanttista  
Kyllähän nyt 10 tuntia ajaa putkeen helposti...
(Ajoin muuten 975km henk.autolla viime syksynä yhdellä pysähdyksellä putkeen ja aikaa kului 11 tuntia) En enää jaksaisi edes yrittää enempää.

Mutta ensiviikolla lähden taas vuosien tauon jälkeen rekan rattiin, eli pöllikuskiksi   Taitaa veri vetää alalle.


Siinä ku ajelee silmät sirissä hielle ja löpölle haisten, niin minun näkemyksen mukaan romantiikka on aika kaukana 
PS, voi kunpa pystyiski ajaan noiden ajoaikalakien mukaan

mmniemi:
Quote

Lämmin autotalli on kyllä aivan loistava keksintö. Tässä odottelen talven tuloa 


Ei sen tarvitse olla, kuin pelkkä katos, niin ei ole lasit jäässä talvellakaan. Ja lohkolämmitin pitää öljyt vetreänä...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page