Keskustelua liikenteestä

<< < (621/3033) > >>

Masa:
Quote


PS: Paljon olen kuullut puhuttavan "rekisterikilpilakasta", jolla saadaan koko rekisterikilpi heijastamaan, myös mustat kohdat. Salaman kanssa otettu rekisterikilpikuva siis olisi tasaisen kirkas...

Paljon puhutaan joo. Vielä ei ole kuitenkaan löydetty sellaista lakkaa, joka missään ulkopuolisen tekemässä kokeessa olisi asiansa ajanut.

TarppiVertainen:
Moro moro.
Juuri tulin eka keikalta... Ihan käypä peli tuo Iveco. Nosturikin kävi käteen muutaman kuormaisun jälkeen.
Ja aamulla peli jatkuu   Romanttista joo

Quote

Tere Tarmo...

Itselläkin käynyt välillä mielessä, että jos kävisi jonkun keikan heittämässä. Mutta on vaan jäänyt. Niin paljon muutakin tekemistä on.

Juu, onhan se rekka " todella" romanttista ...

-Jukka

Autopilot:
Saanut näköjään Lipponenkin (jo ) kortin.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200710166719412_uu.shtml

Tämän artikkelin jälkeen minulle vihdoin selvisi miksi suomi on täynnä typeriä lakeja liikenteen suhteen. Kokeneet kansaa enemmän tietävät poliitikot ovat asialla olleet ja peläastaneet meidät täys kaaokselta liikenteessä

Aaltonen:
Näin liukkaiden kelien aattona on medioissa ollut taas puheenaiheena turvavälit liikenteessä. Monet tahot painottavat että "pitäkää ne välit" ja kansa sanoo että "joku tulee aina eteen". No joo rupesin vaan eilen radiota kuunnellessa pohtimaan, että missä on ihmisten havainnointi, ennakointi ja aivot? Tuola aamu/iltaruuhkassa tuntuu joka päivä pamahtavan, ja nimenomaan ketjussa ja se millasia autoja tuola on nykyään pisti pohtimaan. Monen toimesta SUVeja on kehuttu täällä, että näkee liikenteen yli. Miks ihmeessä ihmiset ei tajua tota asiaa? Sama pakettiautoille, näkee paremmin mutta ajetaan sokeana. Varmasti moni ketjupamaus vältettäisiin havainnoinnilla, katsoo sitä jonoa 200m eteenpäin niin on jo monta OHOA välttänyt. Ei ihmiset kai sitten vaan tiedosta tota asiaa tai jotain, todella pienillä asioilla pystyy tuola pelaamaan pelin yhteisen edun puolelle, jos vaan haluaa. No joo minä lähden töihin.

PeteL:
Kannattaa ajaa ihan toisen peeceessä kiinni - edellämenevän äkillisesti jarruttaessa nopeusero ei ehdi kasvaa kovin suureksi kun tuuppat jo tämän perään = pienemmät vahingot! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page