Keskustelua liikenteestä

<< < (657/3034) > >>

Barambas:
Quote

Heh, ei hemmetti...mistäköhän mä tuon Kimmon oikein repäsin...sori. 


Kimmo-isoveli on myös tuttu tällä foorumilla, varmaan siitä 


Keke

Falcon 900:
Quote

Vihdintien ja Lammaslammentien risteyksessä oli tänään n. klo 13:00 aikaan härdelli. Aika pahalta kolarilta näytti, itsellä ei ole tilanteesta mitään havaintoa, mutta paikalla oli monenmonta yksikköä ihan joka sorttia. Poliisi ohjasi liikennettä. Kenelläkään tilanteesta tietoa?
kännykamerakuva:

KekeEli siis tuo Case oli kyseessä, jo tuon kolarin satuttua ( en ollut silminnäkijäjänä ) käännyin tuolta Varistosta päin Vihdintielle ja työmatkalle Kehä 3:lle, ihmettelin minne on tulossa 2x Jussit, perässä 2x Saku yksikkö, KU P 3, KU 31 ja 35  ja Vantaa 390 maayksikkö, hälyt päällä, näemmä siis tuonne sitten, onneksi ei sitten pahemmin käynyt, koska sivusta nähtynä näytti enemmänkin materiaalisilta vahingoilta?

Asia ei tietysti minulle kuulu, mutta outoa että nuo Paloyksiköt KU 31 ja 35 tulivat lentoasemalta, eikös Vantaa ( tai KU 21 ja 25 ) olisivat olleet lähempänä, vai olivatko josssakin tehtävässä kiinni, ja HÄKE lähettänyt seuraavat lähinnä olevat yksiköt?

Falcon 900:
http://ydy.mine.nu/?kunta=Vantaa&tyyppi=Kaikki&lkm=10

Eli onhan tuo HÄKE:n mukaan ollut keskisuuri tieliikenneonnettomuus

mmniemi:
Siirsin sen Artun autonostoviestin hännystelyineen tänne:

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,72250.msg821329.html#msg821329

tornadof36:
Moikka,

Pitkästä aikaa tämän aiheen parissa. Ja heti ikäviä tilastotietoja.

Tammi-lokakuussa on liikenteessä kuollut jo 319 ihmistä, mikä on valitettavasti 49 henkeä enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana.

-Jukka

Navigation

Up one level

Next page

Previous page