Keskustelua liikenteestä

<< < (681/3033) > >>

Pe7e:
Quote

Ilmeisesti jotkut eivät mietiskele tekemisiään bussinkaan ratissa, jos tähän tarinaan on uskominen?
http://kiistala.com/hkl/

Huhhu mikä bussikuski  Veikkaanpa että tais olla viiminen työpäivä sillä jannulla... turpaan vaan reilusti tollasia kusipäitä.

Aaltonen:
Niin, sinähän sen tiedät kaikista parhaiten.

Joona:
Quote

No tätäkään en tarkottanut tuolla kommentillani aiemmin.........
Mutta todella syvältä kohdella ihmisiä noin. Ei pysty ymmärtämään, vaikka kuinka ottaa päähän niin ei noin mennä tekemään.


Mielestäni ongelmat alkoivat siitä, että Kiiskala alistui osaansa ja rupesi kiukuttelemaan. Oikea teko tuossa vaiheessa olisi ollut vetää kuskia ihan rehellisesti turpaan. Mutta sitten taas toisaalta, taitaapi olla trolli. Ei kai kukaan ole niin idiootti, että juoksee pysäkiltä toiselle bussin perässä Helsingin keskustassa, jossa busseja ei muutenkaan kulje ikinä.. Ja vielä myöntää sen julkisesti omalla nimellään.


Tuohon Samin ja Villen väittelyyn kommentoin sen verran, että kumpikin on omalla tavallaan oikeassa. Ei pakettiauton ratissa tarvitse sen ihmeemmin mitään mietiskellä. Sama se on ajaako sitä vai pakettiautoa. Mutta toisaalta, ei silläkään voi ajella kuin sokea kana ilotalossa.

Henkka:
Quote

No tätäkään en tarkottanut tuolla kommentillani aiemmin.........


No miksi et voi sitten kakistaa ulos että mitä tarkoitit? Vai onko tämä vain liirumlaarumia, jos et tiedä itsekkään mitä tarkoitit?

Turha on siis ihmetellä miten henkilöautot tekee niitä kamikaze liikkeitä, jos niillä "vaan ajetaan"? Näinkö?
Toki jos on "elävää" lastia tai massaa alla, niin se asettaa omat vaatimuksensa tämän huomioinnin suhteen ajotavassa, mutta ei se tee muuten ajamisesta mitään tiedettä. Yhtä reikäpäistä meno näyttää olevan liikenteessä keskimäärin kuin pienemmilläkin kulkupeleillä.
Vai jos sanoo asiakkaille huometapäivää ja myy lipun välillä, niin sekö muuttaa homman luonteen itse ajamisessa?

Kertoisit nyt jo, mua kiinnostaa.

Aaltonen:
Ookkei, palataan tähän aiheeseen illalla. Ei jaksa puhelimella naputtaa. Ja Joona on kyllä varsin oikeassa tuossa miettimis asiassa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page