Keskustelua liikenteestä

<< < (705/3033) > >>

Joona:
Quote

Mikä siellä rusan shellilläkin on niin kiihottavaa että kaikki on aina siellä.. spotterit.. amikset.. rekkakuskit... 


Lähinnä se, että se on toisen puoliperän seisontapaikka.

Count:
Quote

HEHE siisti keli tuolla nyt.. kiva ajella kun lumi pöllyää oikein kunnolla ja..  Nyt vaan odotellaan huomista ja "lumi YLLÄTTI autoilijat!"


Ei tainnut olla yllättänyt ketään tuolla ykköstien varrella, vaikka liukasta meinasi olla siihen tahtiin että kinneri löi sutia joka vaihteella sen suuremmin polkematta. (Bridgestone Noranza nastarenkaat, ajettu alle 2000km) Myös ennen ykköstielle pääsyä kannatti ajaa varovasti, senverran syvää lunta että yhteys ratin, renkaiden ja tienpinnan välillä tuntui lähinnä viitteelliseltä ja peräsin olisi saattanut toimia paremmin.
Normaalisti 45-60min kestävä työmatka otti nyt 2h15min ilman sen kummemmin näkyvää syytä hitaaseen matkantekoon, keliä lukuunottamatta, siis. Ensimmäinen yllättynyt näkyi sitten kehä kakkosella eikä ollut näemmä sekään muuhun osunut kuin metsähallituksen puolelle.

TarppiVertainen:
Terveisiä tienpäältä!
Lumi kyllä pöllysi, mutta pitoa ainakin vetosissa tuntui riittävän   (Isäntä eilen vaihdatti vetosiin kunnon lumikelinrenkaat) ja voi pojat, miten on hyvät!
Täytyy valoisan aikaan katsoa, mitkä siellä alla pyörii...

Vaikka lunta tulikin ja urat olivat liukkaita, ei sitä tuolla pölliauton ratissa huomannutkaan. Tyhjänä kyllä luisteltiin ja liian reunaan ei ollut vara mennä (lunta melkein 10cm reunassa)  Mutta onneksi näin yöaikaan tuolla pienemmillä kyläteillä ei ole liikennettä, niin saa ajella keskitiellä

Tänäänkin ajelin semmoisesta laanista, missä normaalisti joutuu ketjuttamaan molemmat vetoset, mutta on tuo pakkaslumi ja hyvät renkaat ihme yhdistelmä!
Joten jo kolmatta viikkoa mennään, eikä ketjuja ole tarvinnut viritellä...
Ja kuormien painot (voin tunnustaa olivat tänään siinä sallitun paikkeilla, eli ei vajaakuormia, eikä hirveitä ylityksiäkään..  Paitsi viimeinen kuorma: 66900
Mutta se oli taas tyyliin: metsätie tyhjäksi, ettei tartte enää sitä auramiestä sinne soitella...

Nyt saunaan ja vajaan 12-tunnin päästä taas raiteille

JAQ:
Mikä siinä on, kun liikkuu Kehä II:lla niin saa nauttia kanssa-autoilijoiden vihoista. Joka päivä siellä kolaroidaan. He ovat saaneet ajokortin varmaan suhteilla ja isolla velka-lompakolla ja sen huomaa.
Siellä asuu todella kiukkusia ihmisiä joilla ei ole liikenteessä kohteliaisuuden häivääkään. 
Sinne en enää mene

Joona:
Ne on Jaakko vain Espoolaisia

Navigation

Up one level

Next page

Previous page