Keskustelua liikenteestä

<< < (717/3034) > >>

Pe7e:
Quote

Tuohan saa vain koko asian vaikuttamaan entistä hölmömmältä. Eikä äkkiseltään ajateltuna ainakaan sen rekkakuskin kannalta 

Kuinka? Mun tietääkseni molempia kaistoja saa käyttää ruuhka-aikoihin  Jos nyt sitä ihmettelet että miks ajoin vasemmalla kaistalla... kun ensin ohitin ne ketkä ajo siinä sitä viittäkymppiä ja jäin sille kaistalle ja ajelin sitä ~70kmh niin se rekka heilahti siihen vierelle ja.. jne. Turha tosta on nyt prkl enää jauhaa! Varsinkaan kun tossa jauhamisessa ei oo mitään järkeä eikä se ketään hyödytä 

Aaltonen:
Quote

Se on aivan sama minkälaisia kilsoja vuodessa kerää, kunhan niissä jutuissa on jotain järkeä edes. Ja näillä sun marttyyri jutuillas sitä järkeä ei koskaan ole..


Marttyyri- juttunako tätä pidät?
Olen kuule niin monta kertaa jättänyt sanomatta asioita sen takia, että en viitsi ketään nolata täysin nollaksi täällä, mutta kohta alkaa olemaan tuo täynnä, parempi siis olla ihan hiljaa, ettei tule täyttä sotaa.

tornadof36:
Moikka,

Tämän aiheen kuluva sivu taas todistaa sen, minkä takia en viitsi tänne enää kommentoida mitään. Saati sitten lukea näitä.

-Jukka

Aaltonen:
Quote

Moikka,

Tämän aiheen kuluva sivu taas todistaa sen, minkä takia en viitsi tänne enää kommentoida mitään. Saati sitten lukea näitä.

-Jukka


Ihan viisas päätös. 

Henkka:
Sami. Kyllä, sinä olet aika usein marttyyrina. Esität mielipiteen, toinen vastaa joskus eriävällä mielipiteellä ja sinä vetäydyt taka-alalle, tai oletkin ihan samaa mieltä. Purnaat korkeintaan muista ja/tai suurentelet "vastaistasi" henkeä.
Siihen tuntemukseen on syy. Etsi peili ja katso sinne. Me muut ei voida auttaa sinua itsesi kanssa.

Ok. Joskus on provosointia sinunkin suuntaan, mutta kyllä siitä pitäisi selvitä siitä ilman helkkarinmoista valitusta.
Sillä sä vain heität bensaa liekkeihin, ellet tee sitä sitten tietoisesti jostain syystä(?).
Niin makaa kuin petaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page