Keskustelua liikenteestä

<< < (721/3034) > >>

Pe7e:
Quote

Juu hätkähdin kans samaa...jarruvalot vilkkuivat ilosesti 

Jep Yks taksikin veti mun ohi ja eteen ja huomatessaan nuo poliisit niin kyllä jarrutvalot vilkku siinä vaiheessa.. mä katoin että mitä helv kunnes itekkin huomasin 3 mondeota siellä tien laidassa.. 

Komea se kokovalkoinen jagge pillit katolla..  Mitähän kamaa se hummeri jonka olivat pysäyttäneet, kuljetti siinä kärryllä? Sitä poliisisedät siinä tutkiskeli..

PeteL:
Ja pari aamua sitten oli kehä I:llä Hämeenlinnantien ylityksen kohdalla kamera-auto rekisteröimässä runsaslukuisia bussikaistan käyttäjiä....oli salamalle käyttöä..

Cyclone:
Pakko avautua tänne vähän. Kismittää vietävästi kun jotkut ihmiset ei osaa käyttää sitä "maalaisjärkeä" liikenteessä. Ensinnäkin kun annan yhdistelmälläni tietä joissakin liittymissä esimerkiksi kehä III:lla, ihmisille jotka siis pyrkivät kehälle. Samat joille annoin juuri tietä eivät päästä enää takas oikealle kaistalle vaan rupeavat jotain kisailemaan ja kaasuttelemaan/hidastelemaan. Luulevat että huvikseni ajan vasemmanpuoleista kaistaa. Sitten ihmetellään miksi rekat matelee vasenta kaistaa. Tuntuu siltä, että raskasta kalustoa pidetään jotenkin miinusmerkkisenä liikenteessä ja ei ymmärretä antaa tietä tietyissä paikoissa.
Ja kaiken maailman pähkähullut ohitukset on jostain syystä lisääntynyt hirvittävästi. Esimerkiksi jossain keski/pohjoisuudenmaan pikkusilla mutkasilla teillä lähetään ohi tiukassa mutkassa tai jonkun koulun lähellä. Olipa käydä tänäänkin pahasti yhdelle citymaasturikuskille. Itse väitän olevani melko rauhallinen ja kohtelias liikenteessä, mutta ihemettelen niitä jotka eivät ole ja joiden kiire voi näin kliseisesti sanottuna loppua äkkiä.  Noh, kylläpä ainakin vähän helpotti itkeä tänne tästä aiheesta.

Welmu:
Quote

Ja pari aamua sitten oli kehä I:llä Hämeenlinnantien ylityksen kohdalla kamera-auto rekisteröimässä runsaslukuisia bussikaistan käyttäjiä


Tuli muuten tuosta mieleen, että onko joku määräys, joka kieltää bussia ajamasta bussikaistaa, jos se ei ole liikenteessä?
Ei kai ole, mutta harmittaa vain välillä, kun tuolla Länsiväylälläkin bussit usein siirtyvät muun liikenteen sekaan, silloin kuin
ne esimerkiksi palaavat ajosta varikolle, vaikka tuolla on bussikaistatkin.

- Ville -

FINLAS:
On kyllä hieno tosiaan se poliisin Jaguar. Kesällä tuli se Turussa nähtyä päivystämässä tien laidassa.
Maailmalta löytyy toki vähän komeampiakin poliisi autoja.  http://www.concept-cars.org/the-worlds-finest-police-cars.html

Navigation

Up one level

Next page

Previous page