Keskustelua liikenteestä

<< < (737/3034) > >>

Count:
Quote

Jumankekkale! Kyllä minä muistan! Kyllä minä nyt tuon tiedän, pakkohan se on siinä töötätä, jos se aikoo oikealle kääntyä!  Osa jopa tekee sen niin kun laki sanoo. Vilkku päälle, varmistaen ratista oikealle ja vilkku ajoissa ja seuraavasta poikkadusta oikealle! Se on SUPER LOISTAVAA kun tätä näkee!

Aika hienoa. Mutta silti perseesi repeää ja iltasi on pilalla jos joku ei olekaan ihan varma onko oikeassa kadunkulmassa vai ei?

Quote

MUTTA! Kuule! Kun joskus vaan näkisit sitä menoa, niin et kauaa ihmettelisi näitä meikäläisen pohdintoja täällä.On sitä nähty ja kuultu. Luuletko olevasi pääkaupunkiseudun ainoa bussikuski?
Quote

Vasen kaista ammottaa tyhjyyttään, ja mitä tekee ihmiset iltaisin. Ajaa bussikaistalla bussien edessä!!!! Taannoin tuossa oli 5 auton letka ajamassa sitä bussikaistaa, kello oli 23, ja meitä busseja ajeli sen letkan takana useampi sattumoisin!

Jos vasen kaista on vapaa, voi mennä ohi? Vai iskeekö hartialukko, on liian hapokasta, ei pysty?


Quote

Mutta oikeasti älkää nyt jaksako väittää, että kukaan ei ole ajanut omalla autolla sellasen kivan autoilijan perässä, joka ajaa hiljaa, empien, jarruttelee, laittaa vilkun kääntyäkseen, hiljentää, mutta ottaakin sen pois ja jatkaa kruisailua edessä. Ihan takuu satatuhat varmasti täällä on jokainen autolla ajava saanut otsasuonen punaseksi kun yrität pohtia, että WAT SHE IS DOING NEXT!


Silloin ei jäädä arpomaan kaverin seuraksi, vaan mennään ohi. Ei se sen vaikeampaa ole, varsinkin jos vasen kaista on vapaa, kuten olet juuri suureen ääneen toitottanut. Osaattehan te bussikuskit ohitella toisiannekin ihan sujuvasti, miksi pikkuauton ohittaminen on muka niin hankalaa?

niksu99:
Quote


Jos vasen kaista on vapaa, voi mennä ohi?

Silloin ei jäädä arpomaan kaverin seuraksi, vaan mennään ohi. Ei se sen vaikeampaa ole, varsinkin jos vasen kaista on vapaa, kuten olet juuri suureen ääneen toitottanut. Osaattehan te bussikuskit ohitella toisiannekin ihan sujuvasti, miksi pikkuauton ohittaminen on muka niin hankalaa?Moro

Mielestäni jos ne edellä ajavat menee suht samaa vauhtia on aivan turha lähteä dösällä ohittelemaan esim. manskulla stadissa.
Sillä on aivan sata varma että juuri kun olet vasemmalla kaistalla, heilahtaa jonkun luu pysäkillä tai juusto (pysähtyy-kilpi ) kilahtaa, ja ei muuta kuin ryysimään takaisin, onpa ammattimaista käyttäytymistä.

Sami, mun mielestä sun kannattaa ammattimiehen tavoin ruveta suodattamaan sitä epäkohtien massaa joka siellä liikenteessä on, ja tulee olemaan. Jos joku kämmäilee sun edessä niin ei se siinä kauaa ole, sinä luultavasti kurvaat seuraavalle pysäkille ja tuo matonen on sillä aikaa mennyt pois jaloista. Jos joku tekee sinua kohtaan liikennerikkeen, niin ei siitä kannata stressata, jos osui niin cottonit paikalle. Tiedän mitä Sami tarkoitat näillä avautumisillasi , sillä 90-luvun lamavuosina omalla alalla oli hiljaista, joten ajelin itsekkin 3v. tuolla pääkaupunkiseudun liikenteessä dösää, ja dikkasin hommasta, mutta oma-ala veti takaisin kun siihen tuli mahdollisuus.
Kaikki kertomasi täällä on aivan samaa huttua joka vallitsi liikenteessä jo tuolloin kun itse ajoin. Eli ei ole liikenne muuttunut 18v. mihinkään, ja usko pois , ei se muutu vielä tänäkään vuonna.

Ehkäpä nyt kannattaakin itse muuttaa suhtautumistaan toisten "rikkeisiin" ja antaa asioiden vaan olla. (Vaikkakin se edelläajava / kiilaileva joskus risookin. So What!

Tsemppiä sulle ja koita hyvä mies relaa, muuten alat kohta vihaamaan työtäsi, yöunet kärsii ja mielentaso muutenkin.

Ps. En Sami usko että täällä nämä immeiset Sinulle haluaa huvikseen vit**illa, mutta sun kannattaa alkaa käsittelemään noita päivän aikana kasautuneita patoja jotenkin muuten kuin täällä. Tai niinkuin sanoin muokkaa asenteitesi rötviä kohtaan ja anna olla, Sun on helpompi olla, usko mua 

MikkeR:
Markolle  tuosta edellisestä..

TarppiVertainen:
Täällähän on vilkasta
Mutta itse en lähtisi bussia ajamaan, pysyn edelleenkin pöllikuskin hommissa

A. -Pöllit ei valita, bussimatkustajat saattavat niin tehdä.
B.- Aikataulut! Mitä ne on??? 
C.- Ruuhka Harvoin neljän-ruuhka osuu metsässä omalle kohdalle...
D.- Muutenkin on kivempi tuusata omassa tahdissa ja pitää kahvi/muut tauot silloin kun huvittaa.

Ja asiasta kolmanteen..
Just tulin Nastolan-keikalta ja onneksi tiet eivät jäätäneet (säätiedotus lupasi yöksi -4 pakkasta) Joten loska lensi ja pyörä piti!
Ainoastaan tuo E75-tie Toivakka-Vaajakoski ansaitsee erityismaininnan:  Eikö voisi yhtään mutkaisempaa ja kapeampaa tietä olla
Tuntuu, ettei kaksi rekkaa mahdu tielle yhtäaikaa... 
On ollu varmaan tienlinjaajilla aikoinaan hauskaa, kun ovat miettineet mihin tie laitetaan

Aaltonen:
Noniin! Vähän kun räyhää överiksi, tulihan sitä asiallista kommenttia! Ihmettelinkin jo, että ei moni ymmärtänyt, miksei vasen kaista houkuttele. MUTTA ymmärrettiinhän se! Loistavaa! Ohi ei kannata mennä pysäkkien takia, ei voita mitään sillä toiminnalla. Huomaa, että täällä jotkut tietää aina paremmin asiat, "mee ohi vaan jos autoja Manskulla ajelee edessä!" Tämä täältä tällä erää.  

Navigation

Up one level

Next page

Previous page