Keskustelua liikenteestä

<< < (749/3034) > >>

Mikko J Virtanen:
Eikun nyt kaikki puhelimet käteen ja soittelemaan 
Minusta on ainakin mielenkiintoista lukea näistä tapahtumista täältä ja topicin nimihän on keskustelua liikenteestä. Jos joku tulee valittamaan että turhaa hermostut ja raportoit kaikkia tapahtumia täällä (kuten eräälle toiselle henkilölle) niin sitten joko minä tai nämä valittajat olen/ovat ymmärtäneet topicin idean väärin.

Ps. Tosiaan, noita kyllä riittää jotka eivät malta jonossa pysyä jos edelläajava ei tunge jok'ikiseen pikkurakoon. Juu onhan se ärsyttävää jos edessä odottavan arviointikyky pettää ihan täysin ja siihen "rakoon" olisi mahtunut kiihdyttämään vaikka joku yhdistelmäajoneuvo, mutta mielestäni siinä odotellaan kiltisti ja tungetaan pikkurakoihin sitten omalla vuorolla. Tuossa Korsossa ainakin kerran näin tilanteen jossa joku odotti vuoroaan päästäkseen isommalle tielle (50km/h) rajoitus autojen sekaan, niin ehei, sieltä tulee vasemmalta joku pikkuraosta ohi ja ajaa isommalle tielle suoraan toisen naaman edestä. Paikassa oli siis vain yksi kaista tähän liittymiseen ja se toinen auto sitten tunki jostain pienestä välistä ihan törkeästi eteen. Ihan yhtä törkeä tilanne kuin että joku liikennevaloissa siirtyisi ensimmäisen auton eteen valkoisen viivan yli toiselta kaistalta.

Ps. 2 Tulin tänään tuota edellisellä sivulla mainittua Ohratietä bussin kyydissä juuri pahimman lumimyräkän lopulla. Kapean yksikaistaisen sillan (mutkassa) kohdalla bussin perä lähti ihan kivasti luisuun ja kuski sitten rauhallisesti vain jatkoi matkaa. Tajusi kuitenkin ajaa ainakin peltotien tarpeeksi hitaasti ettei siellä ajettu ojaan.

ADEs80s:
Tähän tosiasiaan ollaan heräämässä myös pikku hiljaa autojen maailmassa, jonka lentäjät ovat tienneet jo pitkän aikaa. Sopiikin kysyä miksi vasta nyt?

Typpi autonrenkaissa lisää autoilijoiden turvallisuutta

Jutellaampa vaikka tästä aiheesta hetken aikaa, jos foorumilaisille sopii.

Ade 

Pe7e:
Heh, kuulostaa hyvältä, kulutus pienenee, ajettavuus paranee jne..

"Inflate with nitrogen only" 

Joona:
Quote

Niin no, voihan sitä soitella tonne ja kysellä että kuka tuolla autolla on tuohon aikaan ajellut.. 


Tota niin aikanaan kun ajelin hml-väylällä jakaria vasemmalla kaistalla 90kmh kun apinalauma (=kansalaiset) ajoivat 75, niin joku perkeleen Volvo farmari puski oikealta pienestä välistä suoraan eteen niin, että jouduin lyömään jarrut kiinni ettei päälle ajanut. Vilkutin vähän pitkiä ja huomautin apinaa ajovirheestään sumutorvella ja tämän jälkeen volvokuski rupesikin jarruttelemaan siinä edessä. Ja sen jälkeen sitten jotain ihme poukkoilua siinä kaistoilla ja sähläämistä. Eihän siinä mitään. Soitin numeropalveluun, sieltä yhdistettiin volvon omistajalle (joku firma) johon kerroin ihan rehellisesti että mitä niitten auto täällä liikenteessä tekee ja sieltä yhdistettiin sitten kuljettajalle. Juttelin volvokuskin kanssa ja lupasin ihan rehellisesti tappaa sen jos vielä tekee tommosia tempauksia meikäläisen ollessa paikalla. Ehkä oli vähän liioiteltua mutta pitää aina vähän kovistella kun joku koittaa työsuhdeautollaan tuolla elvistellä.

Henkka:
Tiedoksi että liikenneohjelma Puskuri palaa tänään ruuihin, uudistuneena. Se miksi mainostan asiaa tässä, on että nyt ohjelmassa on mukana oma liikennepsygologi, eli liikenneopettaja Antero Lammi. Tänään hän keskittyy takapuskurissa hiillostaviin.

http://www.yle.fi/tv2/?p=jutut&ID=3548

Navigation

Up one level

Next page

Previous page