Keskustelua liikenteestä

<< < (749/3033) > >>

Pe7e:
Heh, kuulostaa hyvältä, kulutus pienenee, ajettavuus paranee jne..

"Inflate with nitrogen only" 

Joona:
Quote

Niin no, voihan sitä soitella tonne ja kysellä että kuka tuolla autolla on tuohon aikaan ajellut.. 


Tota niin aikanaan kun ajelin hml-väylällä jakaria vasemmalla kaistalla 90kmh kun apinalauma (=kansalaiset) ajoivat 75, niin joku perkeleen Volvo farmari puski oikealta pienestä välistä suoraan eteen niin, että jouduin lyömään jarrut kiinni ettei päälle ajanut. Vilkutin vähän pitkiä ja huomautin apinaa ajovirheestään sumutorvella ja tämän jälkeen volvokuski rupesikin jarruttelemaan siinä edessä. Ja sen jälkeen sitten jotain ihme poukkoilua siinä kaistoilla ja sähläämistä. Eihän siinä mitään. Soitin numeropalveluun, sieltä yhdistettiin volvon omistajalle (joku firma) johon kerroin ihan rehellisesti että mitä niitten auto täällä liikenteessä tekee ja sieltä yhdistettiin sitten kuljettajalle. Juttelin volvokuskin kanssa ja lupasin ihan rehellisesti tappaa sen jos vielä tekee tommosia tempauksia meikäläisen ollessa paikalla. Ehkä oli vähän liioiteltua mutta pitää aina vähän kovistella kun joku koittaa työsuhdeautollaan tuolla elvistellä.

Henkka:
Tiedoksi että liikenneohjelma Puskuri palaa tänään ruuihin, uudistuneena. Se miksi mainostan asiaa tässä, on että nyt ohjelmassa on mukana oma liikennepsygologi, eli liikenneopettaja Antero Lammi. Tänään hän keskittyy takapuskurissa hiillostaviin.

http://www.yle.fi/tv2/?p=jutut&ID=3548

ADEs80s:
Henri taisi keksiä juuri uuden ammatin, psygologin, millainenhan hirviö se sitten on tavan psykoihin nähden 

Pitääpä katsoa ohjelma, jahka tenttiin luvuiltani ennätän --> takaisin vektorikenttien ihmeelliseen maailmaan 

Ade

Mikko Sivula:
Quote

Tähän tosiasiaan ollaan heräämässä myös pikku hiljaa autojen maailmassa, jonka lentäjät ovat tienneet jo pitkän aikaa. Sopiikin kysyä miksi vasta nyt?

Typpi autonrenkaissa lisää autoilijoiden turvallisuutta

Jutellaampa vaikka tästä aiheesta hetken aikaa, jos foorumilaisille sopii.

Ade 


"Kuorma-autoille säästöjä myös bensakuluissa"

Epäilemättä...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page