Keskustelua liikenteestä

<< < (757/3033) > >>

Aaltonen:
Quote

Minähän olen niin reilu, että kun joku vastaantulija pelkää ajaa pimeässä ja pitää pitkät päällä, niin tarjoan mielelläni sitä valoa lyömällä kattopitkät päälle. Ei pitäisi ainakaan olla pimeätä enää


Tämäkö sitten ammattikuljettajan tapasta toimintaa?
Pimeällä motarilla pistämällä kaikki patterit päälle mitä lampuista irtoaa niin, ettei vastaantulija nää enää mitään sielä pimeällä motarilla?
Fiksua.   

laurindo:
Quote

Siis semmonen 40-50 vuotias rillipäinen kuski. Tuleeko kellään voorumilaisella mieleen??Muistan tuon kuljettajan. Lähinnä ne sen laittamat kuvat käsittelivät jotain noloja koulumuistoja jne. Ja silmälasit oli varustettu aikamoisilla vahvuuksilla.

Mikko86:
Quote

Muistan tuon kuljettajan. Lähinnä ne sen laittamat kuvat käsittelivät jotain noloja koulumuistoja jne. Ja silmälasit oli varustettu aikamoisilla vahvuuksilla.

Olikohan ne sen oikeet lasit, vai tiimarista ostetut pilailulasit? Ne päässä se kyllä ajeli

Joona:
Quote

Tämäkö sitten ammattikuljettajan tapasta toimintaa?
Pimeällä motarilla pistämällä kaikki patterit päälle mitä lampuista irtoaa niin, ettei vastaantulija nää enää mitään sielä pimeällä motarilla?
Fiksua.   

Kyllä, juuri näin me kaikki teemme. Ja yleensä vielä kirotaan noita puhelimessa samalla. Rupeaa se kummasti vituttamaan kun joka yö tulee joka toinen vastaantulija pitkät päällä ja mahdollisesti vielä vastaantulijan puolelle suunnatut lisäsumuvalot. Joskus niille jaksoi vielä vilkutella mutta helpompi jättää se patteristo palamaan siihen asti, että saavat ne pitkät pois. Ihan turhaa jeesustelua muuten.

Jone:
Quote

Korkki on taas auki Olikos täällä muuten joku erillinen bussi-threadi?

Tuli vaan mieleen ihan sattumalta yksi poikkeuksellinen herra-bussikuski. Tämä ajoi usein Espoon linjoja 10-14. Kuski liimasi omia koulumuistoja/kuvia ympäri bussia, joissa luki tyyliin, että "bussissa saa hymyillä" Aina kun astui sisään kajahti TERVETULOA kyytiin! Ja poistuessa HYVÄÄ PÄIVÄNJATKOA!

Nykyään ne kuskit on semmosia, että.......


Siis semmonen 40-50 vuotias rillipäinen kuski. Tuleeko kellään voorumilaisella mieleen??
Ettei vaan olis Hartikainen?
Hänestähän tuli peräti jokunen vuosi sitten dokumenttielokuva tv:stä.

Omien muistikuvien perusteella 80-90 lukujen vaihteen paikkeilta (linja 484 Vantaalta Helsinkiin) Ko. herra jaksoi aina hauskuuttaa matkustajia esim. Helsinkiin saavuttaessa kuuluttamalla bussin kaiuttimista muunmuassa senhetkisen matkanopeuden, lämpötilan kohteessa ja arvioidun saapumisajan linja-auto asemalle.. ja mikä parasta matkustamo puhkesi aplodeihin auton pysähdyttyä laituriin  Kuin olisi las palmasin lomalennolla ollut.
Juttua riitti muutenkin niinkin paljon, että tottumaton saattoi säikähtää sitä kenen kyytiin tuli oikein noustua.

edit: Ei kyllä minun muistamani kuski on jo pakosti paljon iäkkäämpi, mutta jäänyt positiivisella tavalla mieleen kuitenkin.


Navigation

Up one level

Next page

Previous page