Keskustelua liikenteestä

<< < (773/3033) > >>

Aaltonen:
Quote

Mistäkö keksin ottaa talvikelit mukaan? Juttuhan lähti siitä, että alettiin keskustella miten raskaat pelit kulkevat lumipöperössä. Niin siellä mielestäni yhä seisoo.
Siitä en tiedä, missä vaiheessa se sinulle lähti eritymään uudeksi aiheeksi, mutta siitä minä sen "keksin".

Mutta kirjoituksiesi perusteella saan sen kuvan, että ainakin asialla on sinulle merkitystä, koska tunnut regoivan tässäkin pitkälti vain tunteella. En luule mitään sun tietämyksestäsi taikka itsetunnosta ja sen tasosta, eikä sillä sinänsä ole mitään merkitystä minulle. Kirjoitan mielipiteitäni ja ajatuksiani tässä asiassa vain sen perusteella mitä on tänne näpytelty.

Jos vastaan sinulle kritisoiden, niin se ei tarkoita että sinä olet "kaiken pahan takana" minun silmissä. Mitä se tässäkään edes tarkoittaa?Niin no joo talvikeleistähän tämä lähti, mutta missään vaiheessa en ole väittänyt tai yrittänyt väittää sitä, että linja-auto on jotenkin haastavampi ajaa liukkaalla. Kyse oli vain ja ainoastaan siitä, että tasasesti ajaessa ei pahemmin tunnu kuin vasta todella isot pöpöt.

Vai saat sen kuvan, asialla ei ole minulle sen enempää merkitystä. Vaikka niin saattaa näyttää. Olen tunne ihminen sitä paitsi.

Henkka:
Quote

Niin no joo talvikeleistähän tämä lähti, mutta missään vaiheessa en ole väittänyt tai yrittänyt väittää sitä, että linja-auto on jotenkin haastavampi ajaa liukkaalla. Kyse oli vain ja ainoastaan siitä, että tasasesti ajaessa ei pahemmin tunnu kuin vasta todella isot pöpöt.

Vai saat sen kuvan, asialla ei ole minulle sen enempää merkitystä. Vaikka niin saattaa näyttää. Olen tunne ihminen sitä paitsi.Ehkäpä toinen puhui aidasta ja toinen sen seipäistä, jälleen kerran!   

Aaltonen:
Jep, näin tässä aina käy.

hynkel:
Quote

En minä tuola liikenteessä ala lajittelemaan noita. Jos vaikkapa pysäkiltä lähden ja nään peilistä raskaan ajoneuvon tulevan, niin en minä sitä lajittele, että "hah joku jakeluauto, eikun alle vaan" tai "jaha iso Scanian yhdistelmä, enpäs lähde".... Sama mitä se painaa tai minkä kokonen raskasajoneuvo se on.

Kyllä sillä on väliä, kun se jakari kykenee pysähtymään ja väistämään vähän eri malliin kuin täysi yhdistelmä. Jos itse olisin lähdössä pysäkiltä, niin kyllä minä ainakin katsoisin, mikä sieltä on tulossa ja toimisin sen mukaan...

Aaltonen:
Tatu: tarkoitin tolla, että EN LÄHDE ALLE, JOS NÄÄN raskaan ajoneuvon lähestyvän kun pysäkiltä lähden. Oli se jakeluauto tai 25m yhdistelmä! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page