Keskustelua liikenteestä

<< < (781/3033) > >>

niksu99:
Quote

En mä voi sen oikealla ajavankaan kylkeen sitä väistää.


Mutta tsiikaa väli johon tähtäät / mahdut, ilman että muut häiriintyy, ei sitä pidä siltä seisomalta temmata oikealle kun vähän volvon keula berberissä mollottaa.

Pelisilmää Petri, pelisilmää

Pe7e:
Heh, kyllä luulis sellaseen puolenkilsan väliin mahtuvan, mutta kun se volvomies tulee puolet kovempaa sieltä niin onhan se jo kontissa kiinni ennenkuin olen ehtinyt muista ohi 

niksu99:
^näinhän se on , mutta odotelkoon siellä sen aikaa kun edessä ajava toiset huomioiva hänelle järjestää mahdollisuuden tarkastuttaa nopeusmittari

Tsemppiä, kyllä se siitä 

Aaltonen:
Quote

Joo mutta jos joudun ohittamaan niitä hitaampia siinä edessä niin mitä teen? Jään itsekin siihen taakse roikkumaan puskuriin? Mieluiten lähden kyllä ohittamaan. Ja jos joku peelo sieltä tulee sitä 120kmh niin se on sen oma vika. En mä voi sen oikealla ajavankaan kylkeen sitä väistää.

Tietty jos näen että sieltä takaata joku jo pyssyttää niin en lähde siihen eteen mutta kun yleensä käy niin että olen jo siinä kaistalla niin sitten sieltä tulee joku ritariässä siihen perseeseen roikkumaan.


Se peli pitää pelata niin, ettet osu sen kylkeen. 

Joona:
Quote

En väitä että itse ajan aina tasan 80km/h kehällä

Kyllä minä ainakin ajan henkilöautolla pääsääntöisesti 105km/h mittarin mukaan eli n. 95km/h kehällä kuin kehällä. Ja rekalla 90kmh. Ei tartte junnata tyhjällä tiellä 60-75km/h muiden perässä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page