Keskustelua liikenteestä

<< < (805/3034) > >>

odo:
Quote

Minusta tuo taas on parannus, niin saataisiin kaikenmaailman idiootit ylinopeutta ajavat ohittelijat edesvastuuseen. Ajeltiin tänä aamuna Turusta tänne Tsadiin. Pidän nopeusmittarin aina muutamaa pykälää nopeusrajoituksen yläpuolella, jotta mittarivirheeni ei hidastaisi takaatulevaa liikennettä. Siitä huolimatta noita idiootteja löytyy, jotka ohittelivat huimaa ylinopeutta jonona kulkevaa liikennettä.

Olen samaa mieltä kamikazeohittelijoista, mutta silti pidän kyllä tuota vääränä tapana ratkaista ongelma. Nytkin jo ihmiset pelkää kameratolppia ja aina painetaan jarrua tolpan kohdalla vaikka ajettaisiin rajoitusten mukaan. Noiden kanssa joustamattomuus varmasti nousee ihan uudelle tasolle kun pelätään että heti saa sakot kun ajaa vähänkään yli rajoitusten sillä välillä. Jos menee tuohon niin noiden kamikazeohittelijoiden osuus ei välttämättä laske yhtään, pikemminkin päinvastoin..

mmniemi:
Quote

Jos menee tuohon niin noiden kamikazeohittelijoiden osuus ei välttämättä laske yhtään, pikemminkin päinvastoin..


En jaksa uskoa, että se lisäisi niitä ohituksia. Miksi lisäisi? Sen sijaan se kyllä aiheuttaa sen, että ne nykyiset kamikazeohittelijat vetävät totuttuun tyyliin ohi, mutta jäävät sen jälkeen sakon pelossa siihen eteen hidastelemaan. Jollakinhan se hetkellinen ylinopeus on kompensoitava...

mmniemi:
Petri Koivisto]
Onneksi vain Rovaniemellä   


Missä?

Quote

Ihalaisen mukaan parhaillaan etsitään sopivia laitteita ja kokeilut Suomen teillä alkavat viimeistään ensi vuoden alussa. Ensimmäinen kohde on Etelä-Suomessa.

Pe7e:
Quote

Missä?


Jep huomasin tuon ja siksi poistinkin sen viestin Alussa vaan luki se "Rovaniemi" No jokatapauksessa ihan perseestähän tuo on.

karantan:
Quote

Voi ***kele taas...onko enää mitään rajaa mitä tehdään liikenteen joustavuuden heikentämiseksi?
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisi+testaa+valvontakameraa+joka+laskee+kameralta+toiselle+kuluvan+ajoajan/1135236235493


En edelleenkään osaa nähdä mahdollisuutta jatkuvaan ylinopeuden ajamiseen joustavuutena. Uusi järjestelmähän nimenomaan mahdollistaa myös sen, että ylinopeus yhden tolpan kohdalla voidaan jättää sakottamatta jos nopeus on palannut toisen kohdalla sallituksi.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page