Keskustelua liikenteestä

<< < (829/3034) > >>

PeteL:
Tällaista trailerointia Tampesterissa päin, ohessa tiivistelmä:

Quote

"Marraskuu 2006: Eli kärry lähti heittelehtimään tyylikkäästi heti kun tie alkoi muuttumaan alamäeksi, "kaasu pohjaan" tekniikallahan se ois siitä kaiken järjen mukaan suoristunut mutta paniikki jarru siinä kuskilla tais ekana tulla mieleen kun 2000kg keikkuu koukun päässä

Tammikuu 2007: "Kapeahkolla tiellä tuli farmari carina vastaan ja vei trailerista mennessään vasemman lokarin ja renkaan."

Huhtikuu 2007: "Tällä kertaa jenkkivene kyydissä, noin. 4km takana ja skraaps! Painetaan jarrua ja huomaamme kuinka rengas pyörii n. 60km/h ohitsemme ja kaahaa suoraan pellolle...  Laakerit petti navasta"

Toukokuu 2008: Joku vuokra transit kiilas eteen heti rampin jälkeen ja joutu hiljentään -> raileri soutaa eikä siinä kiihdyttääkkään voinut niin sinnehän sitä sit taas mentiin. "

Toisille sattuu - ja toisille sattuu aina 

http://www.opelclubfinland.fi/forum/viewtopic.php?t=115784

arttula:
Perässä roikkujista: Jälleen tänään ajaessani Helsingistä Turun suuntaan noita perskärpäsiä oli ihan riittämiin. Tunnetusti tie Stadista Turun suuntaan on aika kapea ja mutkainen. Rajoitukset yleensä (moottoriteitä lukuunottamatta) 80-100 välillä. Itse ajan satasen alueella siten, että mittarissa on n. 103-105 km/h mittarivirhettä kompensoidakseni. Silti autoja roikkuu puskurissa kiinni odottamassa ohituspaikkaa. Suunnilleen koko ajan ajettiin jonossa, joten eipä nuo ohitukset paljoa auta. Eräs Hiace (ilman ajovaloja) roikkui ensin aivan hanurissa kiinni. Lähti sitten ohittamaan lyhyellä suoralla, jossa puolen välin kohdilla alkaa sulkuviiva. Jatkoi vielä edessä olevan kuorma-autonkin ohi kohti pientä mäennyppylää TÄYSIN tietämättä, mitä mäennyppylän kohdilla on tulossa vastaan. Mielessäni rukoilin (vaikken uskonnollinen henkilö olekaan), että nyppylän takaa tulisi ISO rekka-auto, ja liiskaisi ko. idiootin. Olisin kaasutellut "mitään näkemättä" paikalta pois, ja nauranut makeasti.

Hirteen joutaisivat tuommoiset tyypit !

Finski:
Quote

Ja miten ihmeessä tollanen paskabemari kulkee kovempaa kuin uudet poliisiautot?


Itsellä sattui olemaan tuollainen samanlainen 2.5l paskabemari ensimmäisenä autona ja aika monta kertaa sillä yllätettiin "helpon saaliin" maussa olleet uudet Hondat ja Volvot Hieman kunnioitusta yhtä hienointa Bemarin mallia kohtaan prkl! 

Sitä paitsi ei ne poliisi-autot loppupeleissä mitenkään lujaa edes kulje. Vilkut hankaa vastaan melko hyvin.

Pe7e:
Quote

Sitä paitsi ei ne poliisi-autot loppupeleissä mitenkään lujaa edes kulje. Vilkut hankaa vastaan melko hyvin.

Nojoo mutta eikös neki ole jotain tehtaalla viritettyjä kuppeja että kyllä niidenkin nyt vähän nopeempaa pitäs kulkea kuin normimondeot? 

odo:
Quote

Nojoo mutta eikös neki ole jotain tehtaalla viritettyjä kuppeja että kyllä niidenkin nyt vähän nopeempaa pitäs kulkea kuin normimondeot? 

Ihan vakio Skoda Octavia RS tossakin on takaa-ajoautona...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page