Keskustelua liikenteestä

<< < (845/3033) > >>

Aaltonen:
Quote

Onneksi meillä on lehdistö joka tietää kertoa, mitä ammatikseen bussia ajavat oikeasti tekevät...


Tollasta voi sattua hyvinkin helposti. Hyvin lämpimiä päivä ollut tässä, jano, väsymys, ajatukset pyörii päässä väärässä kohtaa kenties ja naps ajat ohi siitä mistä piti kääntyä. Riski vaan kovenee, jos kuljettaja on uudella linjalla ja riski hätiköityyn käännökseen kasvaa, jos hän ei tunne seudun katuverkostoa.

Itsekin joskus ajanut ohi ja joutunut sitten kääntämään vähän pahassa paikassa, jos ei muuta mahdollisuutta ole ollut. Ei siinä mitään kun varovasti sen tekee, hätävilkut päällä jos tarve niin vaatii ja maltilla.

Aaltonen:
Quote

Tämä uutinen herättää tunteita minussakin. Tuntuu että näistä lapsia keilanneista ja sitten paikalta vähin äänin liuenneista, saa lukea tasaisin väliajoin uutisissa Joo harvinaisen fiksu kuljettaja ollut kyseessä. No eiköhän tuo korttinsa menetä ja rosikseen joudu sun muuta. Kyllä toi kiinni saadaan, yks ääshool vähemmän sitten tien päällä.

Henkka:
Quote

Joo harvinaisen fiksu kuljettaja ollut kyseessä. No eiköhän tuo korttinsa menetä ja rosikseen joudu sun muuta. Kyllä toi kiinni saadaan, yks ääshool vähemmän sitten tien päällä.


Jos nyt jää edes kiinni, niin eiköhän ajele taas ennen ensilumia...

irakviper:
Quote

Tollasta voi sattua hyvinkin helposti.

Ei juma, mikä sälli...kaikkien näiden vuodatusten jälkeen kehtaat tuollaista puolustaa . Kyllähän tuohon vaaditaan jo täys tumpeloääliö

Pe7e:
Onko se nyt Sami muuten hirveen vakavaa jos pari pysäkkiä jää välistä? Itekkin kerran istunu bussissa täältä meiltä stadiin, ja bussi kääntyi suoraan kehä3:lle ja siitä lahden motarille, kun ois pitänyt kiertää vaarala/rajakylä ja sitä kautta.. kuski koitti kyllä peruuttaa vielä takas liittymästä mutta autoja oli perässä jo niin paljon niin se oli aika mahdotonta ja kuski vaan kysy että oliko kukaan menossa tuonne suuntaan ja ei ollut niin kuski painoi sitten vaan siitä kehälle ja lahden tielle..  Ja ei se kyllä nykyään enää mitenkään harvinaista ole että niitä vuoroja jää välistä... onneks ei tarvi enää niin hirveesti julkisilla liikkua..  Tuttu just kerto kun oli tulossa lentokentältä pois bussilla, piti tulla 4 yli, 16 yli ja 32 yli... ei tullut 4, eikä 16 yli vaan 32 yli tuli kolme bussia peräkkäin... siis samaa linjaa.... 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page