Keskustelua liikenteestä

<< < (857/3034) > >>

matskupu:
en ymmärrä ihmisiä ketkä ei jostain syystä halua käyttää päivällä valoja liikenteessä, auton havaittavuus kun paranee huomattavasti jos ajovalot on päällä.

Petri, mimmoset valot sulla on autossasi, jos ne haittaa sua niin paljon kun itse istut auton sisällä?

Tuo bensansäästöllä perustelu on niiiiin turhaa. Ennemmin rupeaa säästämään jo aiemmin mainituista ilmastoinnista, tuulettimesta yms..

Voisin tässä seuraavan keskustelunaiheen ottaa esiin (toivottavasti ei oo aikasemmin keskusteltu), käytättekö turvavöitä? Jos ette, niin miksi?
Itte tulee laitettua turvavyö kiinni sillonkin kun siirtää vaikka autoa pihassa. Se vaan on sellanen automaatio että kun autoon istuu niin ensimmäiseksi laittaa turvavyön kiinni. Sitikoissa on mielestäni erittäin hyvä ominaisuus semmonen piippaus, mikä kertoo siitä ettei jollain autossa ole vyö kiinni.

jranki:
Mitäs sitten jos autossa on ns. pakkovalot kuten (kaikissa?) uusissa autoissa taitaa nykyään olla. Väännättekö bensansäästäjät parkit päälle vai mitä?

flaitsimulaatori:
Quote

siis silleen että ite ajat aurinkoa päin ja se tulee sieltä vastaan


Pelkällä matkustuskokemuksella voin jo sanoa, että juuri tuonkaltaisissahan tilanteissa ne valot nimenomaan auttavat.  Mitä ihmettä siellä autokoulussa oikein opetetaan, jos ei edes valojen käyttö ole sieltä päästessä selvillä. 

toni.p:
Quote

Ai on vai? Tuota en vielä tiennytkään

Etkö muka oikeasti tiennyt, vai oliko tuo vaan kettuilua?

ollik:
Henksun kanssa samoilla linjoilla, kun minä ajan auto ei lähde liikkeelle ennen kuin kaikilla on vyöt. Pelottaa kyllä täälllä Ranskassa kun etenkin nuorilla ei ole täällä tapana pitää turvavöitä. Etupenkillä istuessa tulee kyllä ahdistava olo kun takana istuvalla ei ole vöitä. Takana istuessa taas tulee ahdistava olo kun ei ole takana niskatukia. Vielä kun ajokulttuuri on kohtuullisen hurja niin huh huh.. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page