Keskustelua liikenteestä

<< < (877/3034) > >>

matskupu:
haha, kyl on ollu hauska lukea kun kateelliset puhuu paskaa kalliimpien merkkien omistajista 

Quote

Ja mitä pussikuskiammattiin tulee, tervehdin jos minua tervehditään. Jos vaan sen tervehdyksen satun kuulemaan. AIna sitä ei kuule kun se sanotaan niin hiljaa, ettet tiedä sanoiko asiakas mitään vai ei. 
Se on aina upeaa, kun tullaan bussiin sisään ja ensimmäiseksi kahjataa iloinen "MORJENS!" ja sitten vasta leimataan. Se on super loistavaa. Aina!


Mielestäni menee juurikin toisinpäin. Palveluammatissa olevan pitää ottaa heti asiakas huomioon vaikka ammatti sellainen olisikin että huonollakin palvelulla riittää asiakkaita. Lahdessa ajelee yksi ihan loistava bussikuski, joka toivottaa jokaisen tervetulleeksi bussiin ja päättäriltä lähdettäessä toivottaa koko porukalle hyvää matkaa. Pistää aamuäreänkin asiakkaan suun hymyyn. Mielestäni on palveluammatissa hyvin onnistunut, jos asioinnin jälkeen asiakas on paremmalla tuulella.

Quote

Silloinko yllätyt, jos joku Toijota-kuski dorkailee liikenteessä? 


Tässä asiassa oon täysin samaa mieltä. Kaikkien automerkkien omistajat törttöilee liikenteessä yhtälailla. Ei se voi mennä niin että ylemmän palkkaluokan/varallisuusasteen edustajat olisi jostain syystä huonompia kuskeja tai välinpitämättömiä liikennekurin suhteen.


Tästä keskustelusta saa kärjistettynä sen kuvan, että varsinkin Sami Aaltonen (joka bussikuskina ei voi olla väärässä omissa mielipiteissään liikenteestä) ajattelee, että jos esim jollain poliisimiehellä on bemari, audi tai volvo, tulee hänestä samantien liikenteessä mulkku kun omaan autoonsa astuu.

Ajaako myös esim poliisien siviilivolvot helv**** huonosti ja on ihan täysiä mulkkuja volvolla ajamisen takia?


Itse liikun valtaosan matkoista (työmatkat) fillarilla ja pyöräilijän näkökulmasta olen todennut, ettei näitten "yläluokanautojen" omistajat todellakaan ole niitä mulkuimpia.


ps. onpa kunnon provosointikeskustelu 

Kiwipilot:
Quote

Kyllä ne Audikuskit aina tekevät ne kaikkein hulluimmat ohitukset, +muuta. Harvoin esim. Toyota kuskin näkee tekevän yhtä typeriä juttuja liikenteessä, kuin nämä prkleen teiden ritarit.


Höpö höpö. Vai väitätkö että ammari-corolla -janarit tekevät vähemmän typeryyksiä liikenteessä kuin Audi-kuskit? Se on loppujen lopuksi kuskista kiinni, ei autosta.

Finski:
Quote

Niin se on kyllä myöskin hauskaa, että suurin osa noista Audi, BMW, Mersu ym osaston kuljettajista ajaa niin isolla autolla, että niillä ei ole mitään hajua auton mitoista.  Ajetaan keskiviivaa pitkin vaikka tilaa on vasemmalla 2m. Tyyliin tämä. Hetkellistä se ei ole, jos sama auto ajaa muutaman kilometrin näin. Etenkin jos sporapysäkin kaide sattuu kohdalle, niin tullaa jo kaistaviivan yli.
Näitä ihan oikeasti näkee, ja paljon. Ikäväkyllä ne automerkit on noita yllämainittuja, liian usein.


Audi, BMW, Audi, BMW. Tänään aamulla kentälle ajaessani satuin nauttimaan juuri tästä mainitsemastasi asiasta TOYOTA kuskin taholta ja ihan totta en muuten keksinyt tätä. Muutenkin tuntuu, että näet kyllä itsekin vastaavia muilta merkeiltä, mutta painat kaaliisi vain nämä kyseiset merkit koska ne ja niiden kuskit on sinulle punainen vaate.

Ehkei se oikeasti ole riippuvainen siitä millä merkillä ajaa?

ilkkapo:
Quote

Ehkei se oikeasti ole riippuvainen siitä millä merkillä ajaa?


Niin, eiköhän se loppupeleissä tule sieltä kuskin korvien välistä. Jos siellä edes mitään on..

aaltju:
Quote

Ehkei se oikeasti ole riippuvainen siitä millä merkillä ajaa?


Tuskin se merkistä riippuu... ainakaan paljon.

Tilastollisesti katsoen tod.näk. eniten liikenteessä sikailevat hiirenharmaat tai punaiset Volkswagen Corollat 1.6 litraisella moottorilla. Hyvin suurella tilastollisella todennäköisyydellä edellä mainitun auton korvikkeen kuski on valkokaulusköyhällistöön kuuluva n. 40v mies, joka kaivaa nenäänsä liikennevaloissa ja jolla on takapenkillä 1.6 tenavaa, labradorin noutaja ja repsikan paikalla ajotyylistä sekä turvavälistä jatkuvasti nalkuttuva vaimo.

On muutamia automallin ja kuskin käytöksen yhteyteen liittyviä uskomuksia joihin haluan uskoa ja joiden mukaan pyrin toimimaan:

En koskaan pysäköi tila-auton, pikku-auton tai pikkufarmarin viereen, enkä myöskään likaisen ja huonosti hoidetun auton viereen. Pyrin etsimään parkkipaikan jossa viereinen auto on yhtä hyvin hoidettu ja yhtä kallis kuin omanikin.  Isolla, kalliimmanpuoleisella ja hyvin hoidetulla autolla liikkuva todennäköisesti kunnioittaa myös viereen pysäköityä vastaavaa autoa enemmän kuin ihminen joka selvästi ei juuri anna arvoa omankaan kulkupelinsä tasolle tai kunnolle. Näin vältän parkkipaikkakolhut.

Tiedän että uusi iso Saab todennäköisesti ärsyttää jormakorollaa polkevaa keskivertoautoilijaa, joten pyrin ajamaan siten että en provosoi heitä turhaan.

Pyrin myös olemaan provosoimatta nuorehkoja miehiä pokemonin näköisissä autoissa tai saksalaisissa autoissa, joissa on kaksi pakoputkea. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että esimerkiksi liikennevaloissa on syytä pitää matalaa profiilia, jotta viereinen auto ei luulisi kyseessä olevan kiihdytyskilpailu... mikäs sen hienompaa kuin päästä kehumaan kavereilleen voittaneensa turbo saabin lähdössä

Navigation

Up one level

Next page

Previous page