Keskustelua liikenteestä

<< < (885/3033) > >>

Finski:
Quote

Onko se teiltä ja eräiltä muiltakin pois jos Sami kertoo täällä kokemuksiaan liikenteestä? Näitä juttuja kun ei ole ollenkaan pakko lukea. Siinä viestin vasemmassa yläkulmassa näkyy kirjoittajan nimi. Jos Samin jutut ei kiinnosta, niin voihan sitä vaikka sulkea silmät ja rullata alaspäin ja jatkaa niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan silloin kun siellä vasemmassa yläkumassa lukee Sami Aaltonen. Henkilökohtaisesti ainakin luen mielenkiinnolla Samin ja muidenkin kertomuksia liikenteen sekoilijoista. Tämän ei sitten ole tarkoitus olla mikään "hormooni-pätemis -viesti". Älkää suivaantuko.


Tapa jolla ylennetään itseä ja leimataan tiettyjä ihmisiä/autoilijoita, sekä paisutellaan jokaista liikennetilannetta ärsyttää minua ja muutamaa muuta. Lisäksi toisten viestien vääristely tai luetun väärinymmärtäminen kieltämättä virittää keskustelua. Onko se sinulta jotenkin pois jos annetaan oma mielipide kuulua?

Minusta on mielenkiintoista, etten ole kokenut läheskään niin paljon ikäviä asioita liikenteessä kuin Sami, vaikka ajan paljon ja olen aikaisemmin ajanut myös ammatikseni --> josta päästään siihen, että Aaltonen alkaa irvailla "Ollaanpas sitä kaiken kokeneita blaa blaa blaa...".

En hyväksy tiettyjä asioita, mitä Aaltonen tarjoaa, esim.:

- Paisutellaan asioita ja tehdään tilanteesta isompi, kuin mitä se itseasiassa on. Myönnetään kuitenkin, että on siellä muutamia juttuja, mitkä oikeasti ovat keskustelun arvoisia
.
- Kaikki isoilla saksalaisilla/ruotsalaisilla merkeillä ajavat ovat mulkkuja ja vaaraksi kaikille. Motoristeista puhumattakaan.
- Ei hyväksytä asioiden oikomista, vaan aletaan pillittää alla olevaan tyyliin:

Quote

Olis pitäny tajuta sillon joskus kun alkoi kirjottelemaan tähän topikkiin, että ymmärrystä ei saa. Olin kyllä todella tyhmä kun en sitä tajunnut. Enkä tajua vieläkään.Täällä on keskivertoa parempia kuljettajia niin moni, että ei ihme jos ei ymmärrystä tule. Ja aika moni ajaa vielä ammatikseen ja on nähnyt ja kokenut kaiken, joten ei yllätys jos mua pidetään taidottomana kuljettajana kun olen juttuja tänne kirjoitellut.

Tai sitten aletaan arvostelemaan toisen tietämystä.

Kukaan ei ensinnäkään ole Samia sanonut paskaksi kuljettajaksi saati sitten kehunut itseään. Tai jos on niin ainakaan itse en siihen ole syyllistynyt.

Mulle on oikeastaan ihan sama, mitä Aaltonen muuten ajattelee motoristeista, audi-/bemari-kuskeista tai tiellä liikkujista yleensä, mutta jos julkisesti niitä haluaa niin suureen ääneen tuoda esille, saa varautua siihen, että perästä kuuluu.

Läheskään joka kerta en pysty uskomaan siihen, että konflikti liikenteessä olisi mennyt juuri niin, kuten kerrotaan.

toni.p:
Timo puhuu asiaa, mutta mielestäni on jokseenkin ihan mielenkiintoista lukea näitä juttuja...

juksii:
Lisätään nyt vielä Timpan kommenttiin, että aina joskus ovat jopa suurimmat "Samin vastustajat" olleet jopa samaa mieltä Samin kanssa. Ei kaikkea automaattisesti lytätä. Jos joskus sattuu se hetki kun kirjoitus on kirjoitettu ilman paisuttelua ja todellisesta ongelmasta, ei sitä ole suoraan lytätty sen takia, että se on Samin postaus.

Aaltonen:
Quote

Minusta on mielenkiintoista, etten ole kokenut läheskään niin paljon ikäviä asioita liikenteessä kuin Sami, vaikka ajan paljon ja olen aikaisemmin ajanut myös ammatikseni --> josta päästään siihen, että Aaltonen alkaa irvailla "Ollaanpas sitä kaiken kokeneita blaa blaa blaa...".

- Kaikki isoilla saksalaisilla/ruotsalaisilla merkeillä ajavat ovat mulkkuja ja vaaraksi kaikille. Motoristeista puhumattakaan.

Mulle on oikeastaan ihan sama, mitä Aaltonen muuten ajattelee motoristeista, audi-/bemari-kuskeista tai tiellä liikkujista yleensä, mutta jos julkisesti niitä haluaa niin suureen ääneen tuoda esille, saa varautua siihen, että perästä kuuluu.1. Mitä olet ammatiksesi ajanut ja missä?
2. Juuri tuola sanoin, että ei kaikki saksalaisillä ym autoilla, katumaasturikuskit ym. ole hulluja, mutta liian monesti sen joutuu toteamaan. Vaikken niin haluaisi.
3. Olen nähnyt aika hurjia juttuja motoristien toimesta, en voi sille mitään jos sinä et ole ja et usko sanaani. En minä niitä päästäni ole keksinyt.
4. Ei se taida ihan sama olla kun siihen reagoit näin.

Finski:
1. Jakelupaku ja kuorma-auto pääkaupunkiseudulla + parin kuukauden työharjoittelu bussilla (kaukoliikenne) Pohjanmaalla.

2. Niin sanoit, kun asiasta alettiin taittamaan peistä. Minä olen monesti todennut, että Toyota kuskit pitäisi poistaa liikenteestä.

3. Juu niin minäkin, mutten tosiaankaan niin usein kuin sinä. Taitaa olla myös siitä kiinni mihin sen rajan vetää mikä on hullua. Lisäksi uskottavuutesi kärsii, kun puhutaan kaistojen välissä ajamisesta, niin rupeat keksimään kaikenlaisia uhkaskenaarioita, kuten joku aukaisee oven ruuhkaliikenteessä K3:lla. Ei sitä ennakoi mitenkään ajoi kaistojen välissä tai ei.

4. Kyllä se todella on ihan sama. En välitä pätkääkään siitä mitä ajattelet, mutta kuten äsken sanoin jos julkisesti viitsit rueta yleistämään ja leimaamaan tiettyä liikenteen osaa, niin varmasti saat palautetta. Se sinun on vaan hyväksyttävä ilman, että alat taas nostamaan itseäsi jalustalle ja aliarvioimaan muiden käsitystä asiasta, kuten jälleen viimeisimmässäsi heitit:

Quote

Tiedänpähän ainakin, että muutamalla ei ole mitään hajuakaan siitä, mistä niin kovasti tuntuu haju olevan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page