Keskustelua liikenteestä

<< < (917/3033) > >>

makke1:
Quote

Joo noi motoristit/mopoilijat ketkä ajaa ihan perseessä kiinni on kyllä helv**** ärsyttäviä. Kerran tuolla kun ajelin niin yks ajo ihan kiinni takapuskurissa siinä oikean takakulman kohalla.. ajattelin että kohta se kyllä vetää sieltä puolelta ohi.. vielä kun mä olin itekki kääntymässä oikeelle just ja siinä oli se kaista oikeelle kääntyville.. luulin että se pyssyttää sieltä ohi kun se kaista alkaa mutta onneks tajus pysyä siellä perässä eikä tulla sieltä välistä..

Ja jos joku mopopoika roikkuu perseessä niin niihin nyt ei ole kovin vaikea ottaa etäisyyttä...moottoripyörä kun taas pysyy suht hyvin perässä..  Ihan alkaa naurattaa kun edes puhuu noista mopopojista... on ne niin säälittäviä...  Hyvä että tytöt sentään osaa ajaa kunnolla.. tai no ainakin rauhallisesti.. 


Ja kun tuossa puhuttiin tosta että moottoripyörät kun ajaa ilman valoja.. oon sanonu täällä jo kerran sen mutta sanotaan nyt toisenkin.. eli siellä pöndellä kun oltiin mökillä ja ajeltiin ja oli sellanen harmaa/pimee sadekeli, vastaan tuli musta moottoripyörä ja kuskilla mustat vaatteet ja ajoi ilman valoja.. arvatkaa vaan miten hyvin se erottui sieltä kun taustalla oli vielä tummaa havumetsää... 


Perässä roikkuvasta kaksipyöräisestä pääsee kätevästi eroon, kun laskee tuulilasinpesunestettä huolella tulemaan. Ja valoja kannatte vilkutella, pimeänä vastaan ajelevalle.

FINLAS:
Kyllähän tuolla liikenteessä aina näkee kaikenlaisia töhöjä. Esim. pari päivää sitten siinä 23.30 ajelin kotia kohti, Turun Koulukatua pitkin, joka on kolmikaistainen yksisuuntainen. Noh, siinä ajelin vasenta kaistaa, niin olipas joku noheva mopoilija päättänyt pysähtyä Mannerheiminpuiston kohdalle siihen vasemmalle kaistalle puhumaan puhelimeen paikoilleen ja keula vielä liikenteen tulo suuntaa kohden. Olisi ollut varmaan ihan mahdotonta mennä siihen metrin päähän kävelytielle puhumaan mopoinensa tai sitten sinne kadun toiselle puolelle parkkipaikalle, mutta ei. Jäädään mielummin siihen tielle niin, että muut joutuvat väistämään. 

Samana iltana tuli myös todistettua, kun joku autoilija meikäläisen edellä päätti kuvauttaa itsensä 80 alueella nopeusvalvontakameraan (tuli muuten melkoinen välähdys). Vauhtia autolla oli varmaan jotain 100 km/h luokkaa...tosin tuon kuvauttamisen jälkeen se vauhti tippui sinne 70 km/h luokkaan ja tuli itsekkin ohitettua kyseinen auto. Jännästi se nopeus vaan tuntui tippuvan.

Barbro:
Quote

Vauhtia autolla oli varmaan jotain 100 km/h luokkaa...tosin tuon kuvauttamisen jälkeen se vauhti tippui sinne 70 km/h luokkaan ja tuli itsekkin ohitettua kyseinen auto. Jännästi se nopeus vaan tuntui tippuvan.


  Myöhäisherännäinen. Kannattaako enää säästellä kun on saanut jo kuvan...

Joona:
Quote

Mäkelänkadun ja Sturenkadun risteyksestä tänään. Ne yliajajathan pakeni, vai liekö jo ilmoittautunu poliisille?


Muija oli itse kävellyt punaisia päin ja kiivennyt aisan päälle ja jäänyt alle kun valot vaihtui vihreäksi ja yhdistelmä lähti liikkeelle. Hyvä että kuoli. Sanokoon kuka mitä sanoo, mutta ihan oikein tuollaisille idiooteille mitkä kävelee punaisia päin ja hyppii aisan päälle. Millä vitulla tommostakaan huomaat, jos et koko ajan tuijota peilejä. Ei mullekaan tulis edes mieleen kuvitella, että joku hyppäisi aisan päälle valoissa seisoessani. Ja jos hyppäisi niin toivoisin kyllä, että kaveri jäisi kärrynpyörien alle ja muuttuisi vihannekseksi. Voi luoja mitä idiootteja tuolla onkaan.

Mikko86:
Quote

  Myöhäisherännäinen. Kannattaako enää säästellä kun on saanut jo kuvan...

Ei todellakaan, saa samalla rahalla enemmän Tuskin seuraava kamera-auto on jo parin kilsan päässä....

Quote

Millä vitulla tommostakaan huomaat, jos et koko ajan tuijota peilejä. Ei mullekaan tulis edes mieleen kuvitella, että joku hyppäisi aisan päälle valoissa seisoessani. Ja jos hyppäisi niin toivoisin kyllä, että kaveri jäisi kärrynpyörien alle ja muuttuisi vihannekseksi. Voi luoja mitä idiootteja tuolla onkaan.
Ehkä sille oli niin kiire sporaan, että piti päästä tien yli keinolla millä hyvänsä? Aika naisellista käytöstä kiivetä rasvaisen aisan yli

Navigation

Up one level

Next page

Previous page