Keskustelua liikenteestä

<< < (93/3033) > >>

tornadof36:
Minä TAAAAAAAAAAAAAS!   (vrt. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL=kuume nousee)

Totta sekin,että vilkkua voi käyttää myös väärin...mutta väittäisin näkemäni perusteella että enemmän sitä liian vähäistä vilkun käyttöä näkee,kuin sitä että vilkkua liikaa käytetään...Ja kyllähän se kaistankin vaihdossa se suositus on se 4 kertaa minimi,ja kääntyessä tietenkin reilusti enemmän.Ei ne polttimot niin vähästä vielä pala   .

Aika usein varmasti esim tuo kääntyvän ajoneuvon vilkuttomuus voipi johtua silkasta ajattelemattomuudesta...Ei osata laittaa itseään toisen asemaan liikennetilanteissa..

..eli esim.vilkun käyttö jää puolitiehen tai kokonaan,vaikka seuraavassa hetkessä manaillaan itse sitä,etteivät muut tienkäyttäjät tuota vilkun käyttöä hallitse...

Sami,ei niiden asioiden pohtiminen yhtään hullumpi asia ole.Parempi että niitä pohtii,kuin että ei noita tuiki tärkeitä asioita ajattelisi ollenkaan.Ja hyvä näistä on täälläkin jauhaa,kun aina saa kuitenkin palautetta ja sehän taas todistaa,että kommentit on saaneet ihmiset funtsimaan näitä juttuja.

Turvallisia kilometrejä kaikille!

-Jukka

B777:
Vaikea uskoa miten Sami (Aaltonen) uskallat edes ajaa tässä sairaanloisessa ja huippuvaarallisessa ja röyhkeässä liikenteessä kun jokainen tapahtuma on niin pelottava ja kuolettavan vaarallinen?

maailmanmestari:
Aaltonen. Mää en nyt oikein kässänny et mikä tilanne noissa sun kuvissas on nyt niin kauheen vaarallinen? Ainoo missä oon about samaa mieltä on tuo turvavälikuva.

tornadof36:
SIPERIA OPETTAA!!!

-Jukka

odo:
Quote

Aaltonen. Mää en nyt oikein kässänny et mikä tilanne noissa sun kuvissas on nyt niin kauheen vaarallinen? Ainoo missä oon about samaa mieltä on tuo turvavälikuva.

Olen kyllä samaa mieltä...tuohan on ihan normaalia että kytätään lähellä keskiviivaa sitä ohitusmahdollisuutta ja jos semmoinen tulee niin lähdetään ohi. Ja voihan siitä vasemmalta kaistalta vielä palata takaisinkin oikealle jos näkee että ei olekkaan ehkä viisasta lähteä ohi.

Joten en näe kyllä mitään pahaa miten nuo muut tuossa ajoi? Paitsi toki tuo turvaväli. Ja teleputki tosiaan vääristää ihan mielettömästi todellisuutta näissä kun tulee se tiivistysefekti(vai mikälie hyvä suomennos, compression effect).

Navigation

Up one level

Next page

Previous page