Keskustelua liikenteestä

<< < (937/3033) > >>

Aaltonen:
Quote
Jotkut poliitikot kuvittelevat nollatolerannsin avulla poistavansa rattijuoppouden. Paskapuhetta. Jos lisäisivät kiinnijäämisen riskiä (poliisin resursseja) voisi sillä olla jotain merkitystäkin.
Okei, kerroppa sitten miksi Ilmailun puolella on 0, jos se pieni 0,2 edistää sitten vireystilaa JA ei tunnu missään?
Miksi ajoneuvolla liikenteessä ajamisessa se on sallittua, muttei ilmailussa, jos kerran tosiaan asia on niin kuin täällä kovaan ääneen väitetään, ei tunnu missään pari olutta...... Tuntuu varsin oudolta. Miksei liikenteen puolellakin voisi olla tuo 0 samantien..... Mitä helv**** väliä sillä on, jäisipähän ainakin tälläset "otin riittävän vähän" kuskit kiinni.

Mun mielestä on ihan naurettavaa olla tuola sellasella asenteella liikenteessä, että "yksi tai kaksi olutta ei haittaa". En usko sekunttiakaan, että kukaan onnettomuuteen tässä tilanteessa joutunut nukkuu yönsä levollisesti vailla omantunnon tuskia siitä, että olisiko onnettomuus vältetty ilman sitä "pakollista olut settiä" ennen ajoon lähtöä. Jos joku nukkuu; varmaankin ajokortti on myönnetty väärälle henkilölle tässä tapauksessa.

tornadof36:
Asennekysymyksiä...

-jukka

Aaltonen:
Quote

Asennekysymyksiä...

-jukka


Näinhän nämä näköjään on. Ei pysty ymmärtämään tätä yleistä käsitystä.

arttula:
Quote

Ei pysty ymmärtämään tätä yleistä käsitystä.Eikä näköjään paljoa muutakaan...

Aaltonen:
Quote

Eikä näköjään paljoa muutakaan...


Ole sinä sitä mieltä mitä olet. Mulle on aina ollu päivän selvää tämä asia, ajat niin et ota.
Varmasti on jotain tutkimuksia, että pieni maistetila on kiva juttu, mutta oikeesti...... Ihan oikeasti aika masentavaa tämä suhtautuminen tähän juttuun täällä.....

Navigation

Up one level

Next page

Previous page