Keskustelua liikenteestä

<< < (961/3033) > >>

tornadof36:
Ötysiä...

Olen tuossa ajellessani alkanut entistäkin enemmän ennakoimaan. Ja nimenomaan kaupunkiliikenteessä...Ok. pikkukaupungissa. Mutta kuitenkin.
Eli jo kaukaa tilanteita katselemalla voipi entistä enemmän vaikkapa päästellä jalankulkijoita tien ylitse.

Toki olen tehnyt sitä ennenkin.

Kokeilkaapa miten mukavaa se on .

Turvallista vkl:a kaikille.

- jukka

Aaltonen:
Vai systeemit heikoilla? Justiinsa joo. Mansku Stadissa klo 16.32. Ihmiset lähtee kotia töistä. Pysäkit täynnä porukkaa, sulla 4 tai 5 bussia takana. Kuinka kävisikään jos 70 auton matkustajasta 40 maksaisi pankkikortilla? MIETI. Ja ihmettele systeemiä sitten.

mmniemi:
Quote

Niin tuossa lukee, että "stressiä esiintyy bussin tuulilasin ulkopuolella.... ei sisäpuolella.....................

Kyllä tekstistä näkee, että näköjään sitä stressiä on siellä sisäpuolellakin

Quote

Ja tästä mielenosottajista, kaikenlaista sitä näkee.

Todellakin. Myös bussikuskeja

tedibeer:
Bussikuskeista puheen ollen... Tietääkö kukaan legendaarisen pk-seudun bussikuskin "Hartikaisen" nykyliikkeistä mitään? Joko on mahtanut tulla herralla eläke-ikä täyteen? Samanlaista kuskia ei ole tullut vastaan kyllä koskaan, eikä varmaan tule  Taisi olla Hartikaisesta joku dokumenttikin joskus telkkarissa pyörimässä? Dokumentissa permanentti-hiuksinen Hartikainen ajaa poikansa kanssa Suomesta Pariisiin jollain pikku pösöllä tai vastaavalla kikottimella...

arttula:
Alkaa kypsyttämään.

Kertokaapas nyt, mitä minun pitäisi tehdä. Ajelen aina nopeusrajoitusten mukaan. Nopeusnäyttötaulujen mukaan mittarivirheeni on n. 4-5 km/h, ja kompensoin sen asettamalla vakionopeussäätimellä 100 km/h -alueella auton mittariin 105 km/h. Ja vastaavasti 80 km/h -alueella 85 jne... Silti autoni taakse kertyy aina jono, jossa minä olen etummaisena. Autot roikkuvat puskurissa kiinni, ja tekevät huimia ohituksia. Monasti saan lyödä jarruja kiinni, että ohittava auto pääsisi takaisin kaistalle ajoissa.

Mitä siis pitäisi tehdä ? Jatkaa nykyistä linjaa, eli ajaa tasan rajoituksen mukaisesti ? Ajella kohtuullista ylinopeutta siten että jonoja ei ainakaan minun taakseni synny ?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page