Keskustelua liikenteestä

<< < (969/3034) > >>

Maiskuli:
Quote

Vai olisiko sittenkin kokonaisuuden kannalta parempi että kaikki noudattaisi niitä yhteisiä, valmiiksi laadittuja, julkaistuja ja lainvoiman saaneita sääntöjä jotka ovat jo olemassa?

Totta kai olisi! Mutta mitäpä kun tilanne on se, että kaikki eivät noudata? Joku katto siinä on kuinka paljon ylinopeutta keskimäärin porukka kehtaa ajaa koska laki on olemassa, siksi nopeus tuskin nousee yleisesti tuonne 120km/h:een niin kauan kun lätkissä lukee 100km/h, ja ne jotka ajavat sen +10 kovempaa ovat tyytyväisiä kun kaikki päästelevät sen +10, jolloin siis (teoriassa) yleinen nopeus säilyy siinä +10:ssa, itse en meinaan jaksa uskoa siihen että yleensä siksi ajetaan +10 kovempaa että saadaan ohitettua ne hidastelijat, vaan että halutaan ajaa sopivissa määrin kovempaa kun rajoitus määrää, jotta on tunne että matkanteko nopeutuu.

Mikko86:
Quote

Ja tästä bussikaistoilla roikkumisesta, kyllä se melkosen ylenkatsottua on tuo homma. Manskulla se alkaa aamulla muistaakseni 6 aikoihin ja loppuu kello 18.

Alkaa 07:00

Kyllä sitä itsekkin tulee seikkailtua bussikaistoilla. Ne vetää paremmin

Aaltonen:
Quote

Alkaa 07:00

Kyllä sitä itsekkin tulee seikkailtua bussikaistoilla. Ne vetää paremmin


Jos ajat pakulla saat sielä töötätä, ei siinä mitään. Mutta henkiöautot, joissa ei ole sellaista TAKSI kylttiä katolla, voivat mun puolesta suksia kuuseen sieltä tökkimästä.
Jos jollain on niin kiire, että pitää paremman nopeuden takia sielä busseja härnätä, lähtisi aikaisemmin kotoa. Peilistä löytyy se syy siihen kiireeseen, ei mistään muualta.

Mikko86:
Quote

Jos ajat pakulla saat sielä töötätä, ei siinä mitään.

En saisi 07-09 välisenä aikana, enkä 15:00-17:00 välillä

Aaltonen:
Quote

En saisi 07-09 välisenä aikana, enkä 15:00-17:00 välillä


Jaa jaa en ole noita niin tarkkaan tutkinut kun ei kiinnosta pakun ajoajat. Joka tapauksessa sielä on päivittäin paljon sellasia, jotka tekevät sen bussien edessä ajelun tietoisesti täysin tahallaan. Sen kyllä näkee, jotka haluavat sielä päteä.

Ja silti ajat sielä seassa noina aikoina tietenkin kun on kiire? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page