Keskustelua liikenteestä

<< < (973/3034) > >>

Aaltonen:
Quote

Tämä on totta! Mutta on niitäkin tilanteita joissa jono matelee kävelyvauhtia pysäkin ohi ja sit vaan lähetään, jolloin ei paljon vaihtoehtoja jää.

Ajanko mä pakulla nykyään Mistä tiesit?


Niin joo tosiaan, jono matelee ja rajotusalue 70 tai enemmän. Yrität pysäkiltä lähteä ja sitten vierelle osuu sopivasti sellanen autoilijatäti tai -setä, jotka tietävät sen säännön, ettei tartte tilaa antaa enää. No jos on niin kiire siinä jonossa, niin okei mulle. En vaan koskaan tajua sitä, että mitä silläkin voittaa kun änkee siihen alle 5kmh matelevan bussin keulan viereen, ettet varmaan tähän väliin tule, jos jonoa on 200m eteenpäin? Ehkä siinä on sitten se, ettei sieltä takaa nää mitään, mutta aika usein joutuu sitten siihen tilanteeseen, että olet siinä pysäkin ja kaistan välissä sen takia, että joku veti raon umpeen sopivasti, eikä häntä haittaa ollenkaan, vaikka bussin keula on auton etuoven kohdalla 30cm päässä. Näitä on moneen näitä tilanteita.

Arvelin tuosta kun tiesit ne sallitut ajoajat Manskulla sen verran tarkasti.

Autopilot:
Quote

No joo on meissä linja-autonkuljettajissakin mulkvisteja, sitten on jo asenteessa pahasti vikaa. 
Mutta sitä en ole koskaan tajunnut, että pitää mieltä alkaa osottamaan sitten kun pysäkiltä olet lähtenyt. Tai pahimmillaan vaan kaitsaa vaihtanut henkilöauton "eteen", jonka seurauksena sitten miljoonaa ohi ja keulaa hipoen takas eteen, tai jotain vastaavaa. Mun käsittääkseni tälläsiä henkilöautojen kuljettajia sanotaan mulkuksi.

MIkä punainen lanka ja missä?   Sitä en myöskään tajunnut pari viikkoa sitten kun bussi tööttäisi mannerheimintiellä takanani kun valot olivat hädintuskin vaihtuneet keltaisista alas (tuijotin niitä kun ne vaihtuivat) eikä edes vieressä ollut auto ollut liikahtanut jonka jälkeen kiihdyttää BUSSILLA 30km/h alueella vierelleni ja näyttää nyrkkiä? Ja ei, en ajanut bussikaistalla.

Aaltonen:
Quote

Sitä en myöskään tajunnut pari viikkoa sitten kun bussi tööttäisi mannerheimintiellä takanani kun valot olivat hädintuskin vaihtuneet keltaisista alas eikä vieressä ollut auto ollut edes liikahtanut ja sen jälkeen kiihdyttää BUSSILLA 30km/h alueella vierelleni ja näyttää nyrkkiä?


Manskulla ei taida 30 aluetta olla, eikä ole ollut muistini mukaan. Ainakaan ennen Elielille kääntymistä.......

Autopilot:
Quote

Manskulla ei taida 30 aluetta olla, ainakaan viimeeksi perjantaina sielä ei sellaista ollut ennen Elielille kääntymistä.....................


Joo olet oikeassa se 30 alue alkaa siinä eduskunta-talon luona. Tämä sattui siinä kansallismuseon jälkeen mistä bussit menevät elielille, eli 40 rajoitus, muistikatkos, my bad.

Aaltonen:
Quote

Joo olet oikeassa se 30 alue alkaa siinä eduskunta-talon luona. Tämä sattui siinä kansallismuseon jälkeen mistä bussit menevät elielille, eli 40 rajoitus, muistikatkos, my bad.


Manskulla ei ole 30 alueita ennen Aurora Karazininkatua, 40 löytyy ja se alkaa ennen Kansallismuseota. Ellei kyseessä ole tietyö, joka on tilapäinen.
Jos tarkoitat eduskuntataloa, bussit kääntyvät siitä Kampín terminaalille, joka on kaukoliikenteelle varattu tästä ajosuunnasta, ei Elielille.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page